6.5.2022

Uusia ohjelmistojulkistuksia – lipunmyynti alkaa 6.5. klo 14

Jyväskylän Kesän avajaisklubin, Kapun Lauluklubin, Eloa kuvaan! -saundityöpajan ja Kuplat-Juhlien lipunmyynti alkaa 6.5. klo 14 Jyväskylän Kesän verkkokaupassa. 

Jyväskylän Kesän uusien ohjelmajulkaisujen joukossa on klubeja ja lastenohjelmaa. Kapun Lauluklubin vieraaksi festivaaliviikolla saapuu Ville Leinonen. Avajaisklubilla Popparissa juhlistetaan ystävyyttä musiikin keinoin. Myös monitaiteisen Kuplat-Juhlat -esityksen lipunmyynti alkaa tänään perjantaina klo 14.

 

Kuplat-Juhlat on ainutlaatuinen, monitaiteinen elämys

Yksi Jyväskylän Kesän yllätyksellisimmistä kokemuksista on varmasti monitaiteinen Kuplat-Juhlat. Se on maaginen, rituaalinomainen ja yhteisöllinen tapahtuma, joka syntyy esityksen, konsertin sekä juhlien välimaastossa. Tapahtumassa astutaan uuteen aikaan sekä henkisesti että fyysisesti. Tapahtuma alkaa alkuillasta ja jatkuu iltamyöhään asti.

Tekijäjoukossa ovat mukana ovat mm. tanssiryhmä Off/Balance, sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirk sekä harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen ja lyömäsoittaja Juuso Hannukainen.

 

Avajaisklubilla juhlitaan ystävyyttä

Jyväskylän Kesän avajaisklubilla nähdään Samigo & Amigosin Celebration, musiikillinen ylistys ystävyydelle. Celebration kutsuu iloitsemaan, hiljentymään ja voimistumaan musiikin ja luonnon äänten äärelle. Esityksessä voi aistia Lapin tunturit, afrobrasilialaiset perinnerytmit, kansanmusiikin ilon ja universaalin hypnoosigrooven mukaansatempaavalla tavalla.

 

Ville Leinonen Kapun Lauluklubin vieraana

Pitkän linjan laulaja ja lauluntekijä Ville Leinonen esiintyy festivaaliviikolla Vakiopaineessa Kapun Lauluklubilla. Leinonen tunnetaan paitsi omasta tuotannostaan, myös suomalaisten iskelmien uusintatulkinnoista. Leinonen julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1997 ja on siitä asti tehnyt musiikkia aktiivisesti. Erilaisia projekteja ja kokoonpanoja onkin kertynyt runsas määrä. Lauluiltaa isännöi kapellimestari Lasse Hirvi.

 

Kokeile äänisuunnittelua saundityöpajassa

Koko perheen Eloa kuvaan! -saundityöpajassa luodaan äänimaailma animoituun lyhytelokuvaan, jossa seikkailee Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen oma sammakko. Pajassa teemme kuuntelumatkan Villa Ranan maailmaan ja sitä ympäroivään luontoon. Yhdessä tutustumme erilaisiin tapoihin tuottaa ääniä ja musiikkia hyödyntäen soittimia, epäsoittimia, kehoa – mitä vain mistä ääntä lähtee!

 

Avajaisklubi: Samigo & Amigos: Celebration
Ke 6.7. klo 21 Popparissa
Liput 20 €

Kuplat-Juhlat
La 9.7. klo 17-23 Kulttuuritalo Villa Ranassa
Ikäraja: klo 17-19 ei ikärajaa, klo 19 lähtien 18 v
Liput 38/36/26 €

Kapun Lauluklubi: Ville Leinonen
Ma 11.7. klo 20:30 Vakiopaineessa
Liput: 20 €

Eloa kuvaan! -saundityöpaja
Ma 11.7. klo 13 Kulttuuritalo Villa Ranassa
Liput 20 €

 

Lipunmyynti esityksiin alkaa perjantaina 6.5. klo 14 Jyväskylän Kesän verkkokaupassa.