Medialle

Medialle

65. Jyväskylän Kesää vietetään 1.-7.7.2020. Tervetuloa!

Festivaali järjestetään vuonna 2020 teemalla YMPÄRISTÖ. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta Jyväskylän Kesän suuresta ympäristövuodesta 1970. Tapahtuma oli perustavanlaatuisessa roolissa nykyaikaisen luonnonsuojelun kehittymisessä ja ympäristö- ja ilmastokeskustelujen avaamisessa. On hyvä hetki tarkastella, mitkä keskustelut ovat yhä samoja ja mikä on muuttunut.

Kutsumme kaikki ideoimaan ensi vuotta jo hyvissä ajoin. Haluamme antaa tilaa erityisesti teemaan kiinnittyville esityksille, todellisille ratkaisuideoille ja vaikuttaville tavoitteille. Ehdota meille esityksiä, keskustelunaiheita ja ideoita.

Jyväskylän Kesän ohjelmisto rakentuu syksyn ja talven mittaan. Festivaalin ohjelmalehti ilmestyy toukokuussa. Ensimmäiset liput ja lippupaketit tulevat myyntiin vuoden 2019 puolella.

Ohjelmistoon, esiintyjäyhteyksiin ja kaikkiin muihin mediaan ja tiedottamiseen liittyviin kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Kyösti Ylikulju (kyosti.ylikulju@jyvaskylankesa.fi).

Festivaalin kuvapankki

Kuvapankista löydät painolaatuisia kuvia esiintyjistä ja esityksistä sekä festivaalin logot. Festivaalin kuvapankkiin pääset tästä: https://jyvaskylankesa.kuvat.fi/.

 

Median akkreditoituminen

Akkreditotuminen festivaalille tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake.

 

 

Nimi*

Tiedotusvälineen nimi:*

Asema:*

Puhelin:*

Sähköposti:*

Työosoite:

Toimiala:

 

Lipputoiveet:

Erityistoiveet:

Toimituspäällikön/päätoimittajan nimi: *

Toimituspäällikön/päätoimittajan puhelin: *

Toimituspäällikön/päätoimittajan email: *