13.4.2022

RAUHAA!-tukikonsertti Jyväskylän kaupunginteatterissa 24.4.

Jyväskylän Kesä on mukana järjestämässä RAUHAA!-tukikonserttia Ukrainan sodan uhrien hyväksi. Konsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä UNICEFin hätäapukeräykseen Ukrainan lasten ja perheiden auttamiseksi.

Jyväskylän kaupunginteatterissa järjestetään yhteistyössä monitaiteinen RAUHAA!-tukikonsertti sunnuntaina 24.4.2022 klo 18.00. Hyväntekeväisyyskonsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä UNICEFin hätäapukeräykseen Ukrainan lasten ja perheiden auttamiseksi.

Väliajallisessa, noin kaksituntisessa konsertissa teatterin suurella näyttämöllä nähdään mittava joukko esiintyjiä: Jyväskylä Sinfonia, Jyväskylän Oopperakuoro, Yona, Semmarit, Litku Klemetti Soolo, Loiskis, Tuomo Rannankari & Hiekkakakkuorkesteri, Keski-Suomen Kirjailijat, Tanssiryhmä Off/Balance, Kipinät-kuoro, Jyväskylän kaupunginteatterin henkilökunta sekä JKL 101 -kollektiivi, johon kuuluvat tällä keikalla R2ISDJ2, StrobbaAre, Soul Valpio, Will-Jam ja Heebo. Mukana tapahtuman toteuttamisessa ovat myös Jyväskylän Kesä -festivaali sekä Mediatalo Keskisuomalainen.

Konserttiin tulijat voivat osoittaa tukensa ostamalla tukilipun haluamastaan hintakategoriasta: 30 / 50 / 80 / 150 €. Tukilippuja voi lunastaa Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä ja osoitteesta www.lippu.fi. Lippupiste lahjoittaa verkkokaupasta ostetuista lipuista perimänsä palvelupalkkiot tapahtuman tukemiseksi.