4.3.2024

Tule Kesälle kesätöihin!

Hei sinä 15–17-vuotias nuori, tule meille kesätöihin! Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyön festivaaliavustajana Jyväskylän Kesässä ja Puistojuhlissa kahdeksi viikoksi. Haethan paikkaa viimeistään sunnuntaina 31.3.

Työtehtäviin kuuluu festivaalin järjestämiseen liittyviä avustavia tehtäviä oman kiinnostuksesi mukaisesti. Tehtävät voivat olla esimerkiksi julisteiden levittämistä, nettisivujen päivittämistä, some-sisältöjen kuvaamista, lipunmyyntipisteellä avustamista ym. Voit myös rohkeasti ehdottaa omaa ehdotusta osaamisesi pohjalta.

Hakijan eduksi katsomme kiinnostuksen festarien tai muiden tapahtumien järjestämistä kohtaan ja hyvät sosiaaliset taidot. Halu liikkua työtehtävissä ulkona jalan, polkupyörällä tai muulla välineellä voidaan katsoa eduksi tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi tekniset taidot tai video-/valokuvausosaaminen.

Työ suoritetaan yhdessä sovitusti kesä–heinäkuun aikana. Palkka tehtävästä on 500 euroa.

Hakuohje:

  1. Laadi vapaamuotoinen työhakemus
  2. Lähetä hakemus osoitteeseen kesatyo@jyvaskylankesa.fi
  3. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä ja kerromme päätöksistämme

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys työllistää nuoren ja OP Keski-Suomi maksaa yhdistykselle nuoren 2 viikon palkan. Lue lisää kampanjasta ja sen ohjeista sekä tutustu myös muihin työnantajiin: www.op.fi/keski-suomi/kesaduuni