14.2.2024

Ensimmäinen ilmakitaransoiton SM-karsinta järjestetään Jyväskylän Kesässä

Ilmakitaransoiton maailmanmestaruudesta on kilpailtu Oulussa jo vuodesta 1996. Soittajat ympäri maailmaa pistävät lavalla häpeilemättömästi parastaan näkymättömien instrumenttiensa kanssa. Maailmanrauhaa hymyssä suin ajavasta ilmiöstä ovat inspiroituneet niin elokuvantekijät kuin väitöskirjatutkijatkin. Kun soitat ilmakitaraa, et voi pidellä asetta.

Ystävänpäivän kunniaksi meillä on hyviä uutisia: ilmakitaransoiton SM-kisat alkavat vuonna 2024, ja kaikkien aikojen ensimmäinen karsinta järjestetään Jyväskylässä!  Ensimmäinen karsinta tapahtuu Jyväskylän Kesässä lauantaina 6.7.2024 ja toinen karsinta ja finaalikierros Valkeakoskella Työväen Musiikkitapahtumassa lauantaina 27.7.2024. Air Guitar World Championships toivottaa verkostoonsa lämpimästi tervetulleeksi uudet ystävät. Lisätietoa osallistumisesta tulossa myöhemmin keväällä.

Kuva: Roosa-Maria Kauppila / Oulun juhlaviikot

Ilmoittautuminen kilpailuun on nyt avattu! Lue lisää klikkaamalla tästä