27.2.2023

Paperi T esiintyy Puistojuhlissa perjantaina 7.7. – artisti julkaisee uuden albumin toukokuussa

Puistojuhlien perjantain ohjelma täydentyy paluun tekevällä Paperi T:llä. Perjantaina 3.3. julkaistaan uusi single, joka on kirjoitettu yhdessä jyväskyläläisen kirjailija-runoilija Harry Salmenniemen kanssa. Kappaleella vierailee Ruusujen Ringa Manner.

Paperi T on helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija, joka aloitti uransa kulttimainetta nauttivassa hiphop-yhtyeessä, Ruger Hauerissa. Tänä keväänä Paperi T julkaisee uutta musiikkia lähes kolmen vuoden tauon jälkeen. Perjantaina 3.3. julkaistaan single Basilikanlehtiä, joka on esimakua toukokuussa julkaistavalta kolmannelta sooloalbumilta. Single on kirjoitettu yhdessä runoilija-kirjailija Harry Salmenniemen kanssa. Kappaleella vierailee Ruusuistakin tunnettu Ringa Manner.

Ensimmäisen sooloalbuminsa Malarian pelko Paperi T julkaisi vuonna 2015. Albumi myi platinaa ja nousi maan virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Artisti noteerattiin 2016 kahdella Emma -patsaalla sekä arvostetulla Teosto-palkinnolla. Vuonna 2018 toinen albumi Kaikki on hyvin myi kultaa ja viihtyi 22 viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä.

Julkistuksen myötä Puistojuhlien musiikkiohjelma on valmis. Kaksipäiväisellä puistofestarilla Lounaispuistossa esiintyvät torstaina 6.7. Arppa, Antti Autio, Ursus Factory ja pehmoaino. Perjantaina 7.7. Puistojuhlissa nähdään Paperi T, Ruusut, Sexmane, Ege Zulu ja Sofa.

Liput ovat myynnissä Jyväskylän Kesän verkkokaupassa jyvaskylankesa.fi ja puistojuhlat.fi sekä Lippupisteen myyntikanavissa.