15.3.2022

Jyväskylän Kesä tarjoaa OP-kesäduunin 15-17-vuotiaalle, hae 17.4. mennessä

Jyväskylän Kesä tarjoaa tänäkin vuonna OP Keski-Suomen tukeman kesätyöpaikan festivaalityöstä kiinnostuneelle 15-17-vuotiaalle. Haku on auki 17.4. asti – hae itse tai vinkkaa sopivalle tyypille!

Työtehtäviin kuuluu festivaalin järjestämiseen liittyviä avustavia tehtäviä, joihin voi oman kiinnostuksen mukaisesti vaikuttaa. Tehtävät voivat olla esimerkiksi tapahtuman esitteiden jakamista, nettisivujen päivittämistä, somesisältöjen kuvaamista ja lipunmyyntipisteellä avustamista. Myös kesätyön tarkka ajankohta sovitaan erikseen.

Eduksi katsomme kiinnostuksen tapahtumien järjestämistä kohtaan ja hyvät sosiaaliset taidot. Halu liikkua työtehtävissä ulkona jalan, polkupyörällä tai muulla välineellä, tekniset taidot tai video- tai valokuvaustaidot ovat myös plussa!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen kesatyo@jyvaskylankesa.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi, miksi kesätyö Jyväskylän Kesässä kiinnostaa ja millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. Onnea hakuun!

Lisätietoa löydät OP:n nettisivuilta: https://www.op.fi/web/op-keski-suomi/kesaduuni/nuoret