1.11.2021

J. Karjalainen, Jesse Markin ja Lyyti Puistojuhliin – early bird -liput nyt myynnissä

Seuraavat Jyväskylän Kesän Puistojuhlat vietetään 7.–8.7.2022. Kaksipäiväisellä ”festivaalilla festivaalin sisällä” nautitaan erinomaisista live-esiintymisistä, monipuolisesta alueohjelmasta ja laadukkaista ravintolapalveluista. Puistojuhlat on suuri elämys inhimillisessä mittakaavassa.

Ensimmäiset esiintyjäjulkaisut on nyt tehty. Puistojuhlilla esiintyvät muun muassa J. Karjalainen, Jesse Markin ja Lyyti. Lisäjulkistuksia tehdään alkutalven mittaan, yhteensä tapahtumassa esiintyy noin kymmenen tämän hetken huippunimeä ja kiinnostavinta uutta yhtyettä.

Julkistusten yhteydessä erityishintaiset early bird -liput on nyt laitettu myyntiin. Saat ostettua liput näiltä sivuilta tai Puistojuhlien omalta sivustolta puistojuhlat.fi . Early bird -liput ovat myynnissä perjantaihin 19.11. saakka.

Puistojuhlat järjestetään Jyväskylän Yläkaupungilla sijaitsevassa Lounaispuistossa. Tunnelmallinen ja kulttuurihistoriallisesti arvokas Lounaispuisto on tunnettu juhlapuisto jo 1880-luvulta lähtien.