21.7.2021

Jyväskylän Kesän puheohjelma jatkuu podcasteissa

Festivaalimme puheohjelmisto jatkuu podcasteissa, joita julkaistaan tulevien viikkojen aikana. Juuri julkaistussa ensimmäisessä jaksossa keskustellaan sukupuolesta suomalaisessa räpissä. Keskustelemassa ovat musiikintutkija Inka Rantakallio sekä räppärit Rehtori ja Soul Valpio. Jyväskylän Kesän radio- ja podcast-ohjelmiston on toimittanut kahdeksan nuoren naisen teatteriseurue Puskakollektiivi.

Tulevissa jaksoissa haastatteluun saapuvat esimerkiksi muusikot Sanna Klemetti ja Timo Lassy. Lisäksi selvitetään, kuinka hyvin ystävykset Vuokko Hovatta ja Aulikki Oksanen toisensa tuntevatkaan sekä pureudutaan festivaalien järjestämisen ympäristövaikutuksiin.

Podcastit ovat kuultavissa Radio Jyväskylän Kesän sivuilla sekä Applen ja Spotifyn podcast-sovelluksissa.