su 9.7. klo 21.00
Kesto 4,5 h
  • Elokuva
  • Vapaa pääsy
Kulttuuritalo Villa Rana, Jyväskylä

Leffapiknik: Hell Up in Harlem (1973)

Vapaa pääsy

Jo perinteiseksi muodostunut Jyväskylän Kesän leffapiknik valloittaa jälleen Villa Ranan ihastuttavan puutarhan. Alkuillasta päästään nauttimaan DJ:n tarjoamista sulosävelistä, minkä jälkeen puolen yön aikoihin siirrytään liikkuvan kuvan pariin.

Illan musiikkitarjonnasta vastaa Gals Dem Sound, jamaikalaisesta musiikista hullaantunut DJ-ryhmä, joka on aloittanut soittelunsa Jyväskylässä vuonna 2012. Trion lempeä tunnelmointi keskittyy etenkin reggaen, dancehallin ja afrobeatin soittamiseen, mutta heidän selektioissaan kuulee myös räppiä, soulia, funkkia, discoa ja housea.

Alkukuvina on luvassa hykerryttäviä Lihalaatikon ihmeitä. Illan elokuvana valkokankaalle heijastuu Larry Cohenin kirjoittama ja ohjaama toiminnantäyteinen Hell Up in Harlem (1973). Fred Williamsonin tähdittämänä hypätään 70-luvun amerikkalaiseen gansterimaailmaan, josta pyssyjen paukuttelu ja tuliset yhteenotot eivät lopu kesken. Leffaa ryydittävät Edwin Starrin Motown-soundit. Elokuva on jatkoa Cohenin kirjoittamalle ja ohjaamalle Black Caesar -filmille.

Tule ja ällisty!

 

Yhteistyössä Keski-Suomen Elokuvakeskus.