Jyväskylän Kesä järjestetään vuonna 2020, mutta tapahtuman muoto muuttuu. Julkaisemme uuden ohjelman kesäkuun alussa.

LUE LISÄÄ

Suomen hallitus on linjannut, että yli 500 hengen yleisötapahtumat kielletään heinäkuun loppuun saakka. Rajoitusten vuoksi myös Jyväskylän Kesän ohjelmisto muuttuu. Osa festivaalin isoista yleisötapahtumista siirtyy loppuvuoteen ja ensi Kesään ja osa peruuntuu. Olemme lähettäneet toimintaohjeet sähköpostitse kaikille oston yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille. Löydät listan ohjelmamuutoksista sekä toimintaohjeet Uutiset-sivulta.

*

Konsertteja, teatteria, tanssia, seminaareja, puistojuhlintaa, elokuvia, klubeja, sanataidetta, kursseja… Suomen vanhin kaupunkifestivaali on pyrkinyt läpi historiansa kulkemaan muutaman askeleen edellä aikaansa ja kokeilemaan uutta. Jyväskylän Kesä tarjoaa runsaasti ohjelmaa myös ilman pääsymaksuja ja ikärajoja.

*

Jyväskylän Kesä täyttää heinäkuussa 65 vuotta. Lue historiastamme ja tutustu viime vuoden tunnelmiin historia-sivullamme.

*

Kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeemme tilaajana tiedät kaikesta hieman ennen muita: Tilaa Kesäposti!

Kuva: Jyri Kiuru

Tule mukaan!

Jos sinulla on ajatus, idea, ehdotus tai kysymys, lähesty meitä minkä tahansa kanavan kautta ja katsotaan mitä keksitään.

Taiteellisissa sisällöissä painotamme vahvasti ympäristövuoden teemoja koskettelevia teoksia. Monitaiteisena festivaalina emme aseta lähtökohtaisesti minkäänlaisia rajoja teosten toteutustavoille – kaikki voi olla mahdollista. Ota yhteyttä: ohjelmisto@jyvaskylankesa.fi

Yhteistyökumppanuuksissa haluamme antaa tilaa ja näkyvyyttä erityisesti todellisille ratkaisuille ja vaikuttaville tavoitteille. Kehitämme ilolla yhteisiä kampanjoita ja sisältöjä sekä mahdollistamme hyvien asioiden laajaa näkyvyyttä. Ota yhteyttä: kyosti.ylikulju@jyvaskylankesa.fi