14.12.2021

Jyväskylän Kesän harjoittelijahaku on auennut!

Kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä etsii harjoittelijoita toteuttamaan tulevan kesän tapahtumaa. Järjestyksessään 67. Jyväskylän Kesä -festivaali järjestetään 6.–12.7.2022, ja sen teemana on liike. Monitaiteiseen ohjelmistoon kuuluu mm. teatteria, konsertteja, sirkusta, tanssia, elokuvia, keskusteluja, kursseja ja puistofestari Puistojuhlat.

Jyväskylän Kesä tarjoaa monipuolisia ja kehittäviä harjoittelukokonaisuuksia. Harjoittelun sisältö voidaan muotoilla osaamisen, kiinnostusten ja tarpeiden mukaisesti. Harjoittelun ytimessä voi olla esimerkiksi tapahtumatuotantoon tutustuminen, erilaisten osakokonaisuuksien tuottaminen, kehittämishankkeisiin osallistuminen, tekninen tuotanto, markkinointi, viestintä, vapaaehtoisten koordinointi tai myynti- ja asiakaspalvelutehtävät. Harjoittelun kesto ja ajankohta voidaan sopia joustavasti. Harjoittelu on palkatonta.

Tarjoamme opastusta ja ohjausta, rennon festivaalitoimiston mukavine työkavereineen, rajattomasti kahvia tai teetä sekä mahdollisuuden päästä mukaan ideoimaan ja kehittämään Jyväskylän Kesää. Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kesa@jyvaskylankesa.fi.

Lisätietoja:

Anniina Hartikainen
Jyväskylän Kesän tuottaja
040 585 9575
anniina.hartikainen@jyvaskylankesa.fi