Kielletyt laulut ja loppuunmyytyjä keikkoja

11.7.2016

Jyväskylän Kesä alkaa huomenna tiistaina, mutta oikeastaan se polkaistaan jo tänään käyntiin Lutakossa. M.A. Numminen & Pedro Hietanen uusivat niin sanotun skandaali-esityksensä 50 vuoden takaa. Luvassa on Kielletyt laulut.

aino-venna-tero-ahonen-6507 pakattu

Ihanan Aino Vennan konsertti on jo loppuunmyyty.

Tasan puoli vuosisataa sitten esitetyssä kohukonsertin ohjelmistossa oli mukana, ja on nytkin, muun muassa kappaleet “Mitä nuoren aviomiehen on syytä muistaa” esitettynä Sukupuolielämän tietokirjasta sekä “Jenkka ulkosynnyttimistä”, jonka teksti on Avioliitto ja sukupuolielämä -kirjasta. Tämä “Ulkosynnytinjenkka” saa Nummisen mukaan vielä nykyäänkin jotkut hätkähtämään. (Ovet aukeavat klo 19, konsertti klo 20. Liput 20,50.)

 

Jyväskylän Kesän tarjonnasta sen verran, että Igudesman & Joo:n avajaiskonsertti on myyty loppuun. Samoin Kapun lauluklubilla esiintyvän Aino Vennan keikka.

Lipunmyynti etenee erityisen hurjaa vauhtia myös Jarkko Aholan, Waltteri Torikan ja Ricky-Tick Big Band ja Julkinen Sana –kokoonpanon keikoilla. Jos siis haluat varmistaa paikkasi, osta lippusi nyt.

 

Alla olevasta linkistä vähän esimakua Aholan My Way -kiertueesta.