Uutiset

Jyväskylän Kesä 2018 oli siinä!

Valtavat kiitokset kaikille upeille esiintyjille, vapaaehtoisille kaikissa moninaisissa huipputärkeissä tehtävissä, festivaalin työntekijöille, yhteistyökumppaneille sekä etenkin teille festivaaliyleisölle. Festivaalin kävijämäärä hipoi vuonna 2018 ennätyslukemia – kävijöitä oli noin 30 000!

Vuoden 2019 Jyväskylän Kesä järjestetään 3.-9.7.

Jättäisithän meille palautetta festivaalikokemuksestasi? Alla olevasta linkistä se onnistuu. Jyväskylän Kesää tehdään teille kävijöille, ja palaute on arvokas keino kehittää festivaalia eteenpäin.

https://goo.gl/forms/REDtbq7RHqQJNRes1

Uneksimisiin!

*****

PÄÄTÖSKONSERTTI: TONI EDELMANN -MUISTOKONSERTTI LOPPUUNMYYTY

Vuoden 2018 Jyväskylän Kesän päätökonsertti tiistaina 10.7. on nyt loppuunmyyty. Toivotamme mukaan mahtuneet katsojat lämpimästi tervetulleiksi!

*****

MIESTEN VÄLISIÄ SYVÄLLISIÄ KESKUSTELUJA: LOPPUUNMYYTY ESITYS

Tänään ensi-iltansa klo 16.30 Hannikaissalissa saava esitys Miesten välisiä syvällisiä keskusteluja on nyt loppuunmyyty. Kiitämme kaikkia katsojia kiinnostuksesta!

*****

ALAKERRASSA / PIMEÄSSÄ / SEMENTTIVALIMO – KAIKKI LOPUT ESITYKSET LOPPUUNMYYTYJÄ

Laukaan vankilalla esitettävän flamencoteoksen kaikki sunnuntain 8.7. esitykset ovat nyt loppuunmyytyjä. Kiitämme katsojia kiinnostuksesta!

*****

HUOM! TUPACIRCUS COMPANY: ILOITKU TÄNÄÄN KLO 18

Esitelehteemme on erheessä painettu väärä aloitusaika (klo 17) illan esitykselle. Tupacircus Companyn kaikki Iloitku-esitykset alkavat Juomatehtaan Studiossa klo 18. Pahoittelemme virheestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

*****

Alakerrassa / pimeässä / sementtivalimo – loppuunmyytyjä näytöksiä ja lisäesitys!

Laukaan vankilalla esitettävän Alakerrassa / pimeässä / sementtivalimo -flamencoesityksen näytökset myyvät oikein hyvin. Lukuisat näytökset ovat jo täynnä, ja moniin on enää yksittäisiä lippuja. Sunnuntaille 8.7. on järjestetty lisäesitys, joka on klo 17. Tässä tämän päivän tilanne:

Pe 6.7. klo 18, 19 & 20 (KAIKKI NÄYTÖKSET LOPPUUNMYYTY)
La 7.7. klo 12 (LOPPUUNMYYTY), 13, 14, 18, 19 & 20
Su 8.7. klo 12, 13 (LOPPUUNMYYTY), 14 (LOPPUUNMYYTY), 17 (LISÄESITYS) 18 (LOPPUUNMYYTY), 19 (LOPPUUNMYYTY) & 20

Kannattaa siis olla nopea, jos haluaa nähdä tämän vaikuttavan teoksen!

*****

HUOM! VILLA RANAN PUUTARHAN 5.7. OHJELMA MYÖHÄISTYY JA SIIRTYY GALLEIA HOPPAAN

J. Lindroosin & Denzelin DJ-setti siirtyy sään vuoksi Villa Ranan Puutarhasta Galleria Hoppaan (Kauppakatu 8 ). DJ-setti käynnistyy aiemmin ilmoitetun klo 19 sijaan klo 20. Melurajoitusten vuoksi tapahtuma-aika lyhenee, ja tapahtuma päättyy klo 23.

Tervetuloa siis nautiskelemaan hyvästä musiikista Galleria Hoppaan klo 20-23!

*****

Alakerrassa / pimeässä / sementtivalimo: perjantain 6.7. esitykset loppuunmyyty!

Laukaan vankilalla entisessä Leppäniemen koulukodissa esitettävän flamencoteoksen Alakerrassa / pimeässä / sementtivalimo perjantain 6.7. kaikki esitykset ovat nyt loppuunmyytyjä. Lippuja saa edelleen lauantain 7.7. ja sunnuntain 8.7. esityksiin. Esitykset:

La 7.7. klo 12, 13, 14, 18, 19 & 20
Su 8.7. klo 12, 13, 14, 18, 19 & 20

Liput 14 €.

*****

Täsmennystä lipunmyyntikäytäntöihin festivaaliviikolla

3.7.2018

Lipunmyynti Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä sekä festivaalimme lippumyymälässä päättyy tuntia ennen kunkin festivaaliesityksen alkua. Mikäli lippuja on jäänyt myytäväksi, niitä myydään esityspaikan ovelta tuntia ennen esitystä.

Poikkeuksen muodostavat seuraavat esitykset:

  • Jyväskylän Kesän Puistojuhlat – lippuja myydään verkossa ja porteilla to 5.7. klo 23, pe  6.7. klo 23:30 ja la 7.7. klo 00 asti
  • Acid Symphony Orchestra ke 4.7. ja Chouk Bwa su 8.7 – lippuja myydään verkossa ja myyntipisteissä klo 22 asti
  • Jyväskylän kaupunginteatterin tapahtumat (Thomas Monckton & Circo Aereo to 5.7. sekä  WHS: Lähtö la 7.& su 8.7.) – lipunmyynti auki verkossa ja myyntipisteissä esityksen alkuun asti
  • Jyväskylän yliopiston päärakennuksen tapahtumat (SSEENNSSEESS to 5.7., ARTMAN ma 9.7., Toni Edelmann -muistokonsertti ti 10.7.) – lipunmyynti auki verkossa ja myyntipisteissä esityksen alkuun asti

Ennakkotiedoista poiketen ovilipunmyynnissä eivät käy maksuvälineenä ePassi, Eazybreak ja Smartum-mobiili. Näillä voi maksaa Jyväskylän Kesän lippumyymälässä. Ovilipunmyynnissä käyvät maksuvälineinä kortti ja käteinen sekä Smartum-setelit ja Smartum-kortti.

*****

Kapun Lauluklubi: Susanna Haavisto – KONSERTTI LOPPUUNMYYTY

Susanna Haaviston vierailu Kapun lauluklubilla lauantaina 7.7. on nyt loppuunmyyty!

Tunnelmallisen Kapun lauluklubin vieraaksi saapuu Jyväskylän Kesään myös laulaja-lauluntekijä Janna. Kyseiselle klubille (ma 9.7.) lippuja on vielä saatavissa!

*****

Jyväskylän Kesän Puistojuhlien alueinfo

Julkaistu 30.6.2018

Tervetuloa Jyväskylän Kesän Puistojuhlille (Lounaispuisto, Jyväskylä) 5.–7.7.! Tässä tärkeimmät tiedot saapumisesta, kulkemisesta, turvallisuudesta, esteettömyydestä, alueen palveluista ym.

IKÄRAJA
Tapahtuma on kokonaisuudessaan kielletty alle 18-vuotiailta. Valmistaudu todistamaan ikäsi tapahtumaporteilla.

LIPUT JA SISÄÄNKÄYNNIT:
Etukäteen ostetut liput voi vaihtaa rannekkeisiin Jyväskylän Kesän lippumyymälässä, joka sijaitsee Galleria Hopassa (Kauppakatu 8). Lippumyymälä on auki 2.–9.7. klo 12–19. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeeseen etukäteen.
Sisäänkäynti rannekkeen vaihtaneille ja lipun etukäteen ostaneille sijaitsee Minna Canthin kadun puolella.
Sisäänkäynti muille sijaitsee Seminaarinkadun puolella (Grilli 21:n vieressä).

Lipunmyynti aukeaa Seminaarinkadun sisäänkäynnillä:
– to 5.7. klo 18, tapahtuma-aika 19–24.
– pe 6.7. klo 17, tapahtuma-aika klo 18–01
– la 7.7. klo 16, tapahtuma-aika klo 17–01

SAAPUMINEN:
Parkkipaikkoja on alueen läheisyydessä hyvin vähän. Kannattaa saapua paikalle kävellen tai pyörällä.

Minna Canthin kadun liikenne on tapahtuman aikana suljettu autoilta.

Alueelta voi poistua ja saapua, kun on ranneke kädessä.

RAVINTOLAPALVELUT:
Puistojuhlilla yleisön käytettävissä ovat laadukkaat ja monipuoliset ravintolapalvelut. Ravintola Figarolta saatavilla on sekä kokonainen kesämenu että yksittäisiä annoksia. Figaro pystyttää alueelle myös Winebistron. Ravintola Sohwilta alueella saatavilla on taskuja, tacoja, cocktaileja ja mocktaileja sekä viinejä viinibaarista. Mukana ovat myös Hiisi-panimo sekä Mustan Virran Panimo.

ESTEETTÖMYYS
Lounaispuisto sijaitsee mäessä ja siellä on useita tasanteita. Tasanteelta toiselle siirtyminen ei valitettavasti ole esteetöntä.

Mikäli asiakas tarvitsee päivittäisiin toimiinsa avustajaa, pääsee avustaja tapahtumaan samalla lipulla avustettavan kanssa. Apuvälineillä liikkuvien kannattaa ostaa liput ennakkoon ja käyttää Minna Canthin kadulla sijaitsevaa sisäänkäyntiä. Alueella on bajamajoja ja myös esteetön wc. Lounaispuistossa ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa.

TURVALLISUUS
Noudata tapahtumajärjestäjän ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla, katsomossa ja ravintolatelttojen välittömässä läheisyydessä.

TAPAHTUMA-ALUEELLE EI SAA TUODA
– lasipulloja tai tölkkejä
– alkoholijuomia
– sateenvarjoja
– retkituoleja
– lemmikkejä
– mitään aseita tai aseita muistuttavia esineitä, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne.
– videokameraa tai selfiekeppiä
– kuljetus- ja valokuvauskoptereita
– jv-liiviä muistuttavia vaatekappaleita

VALOKUVAUS / VIDEOKUVAUS
Esitysten valokuvaaminen ja järjestelmäkameroiden tuonti alueelle on sallittu.
Esitysten videokuvaaminen on kielletty ilman erillistä lupaa.

EVÄÄT JA JUOMAT
Yhden enintään 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän virvoitusjuoma- tai vesipullon tuonti alueelle on sallittu. Juomapullon tulee olla kirkas ja läpinäkyvä, tyhjät viina/siideri/yms-pullot eivät sovellu juomapulloiksi. Pienten eväiden (leivät, karkit, snacksit, hedelmät yms.) tuonti alueelle on sallittu.

Hauskoja Puistojuhlia!