la 8.7. klo 10.00
Kesto 2,5 h + laivamatkat
  • Esittävät taiteet
Mämminiemi, Oravasaari

Haukanmaan kesäteatterin taideristeily: Kato tarkemmin

Laivakuljetus lähtee Jyväskylän satamasta klo 10, paluu satamaan klo 16.30. Tapahtuma Mämminiemessä klo 11.45-14.30. Paikalle on mahdollista saapua myös omatoimisesti.

Liput:
Peruslippu 62,50 € (sis. laivamatkan, meno-paluu, ja tapahtumalipun)
Peruslippu 27,50 € (Tapahtumalippu, ei kuljetusta)
Alennuslippu 52,50 € / 17,50 € (laivamatka ja tapahtumalippu / vain tapahtumalippu)
Lapset 12,50 € (4-14 vuotta) (Tapahtumalippu)
Perhelippu 142,50 € ( 2 aikuista 2 lasta, sis. laivamatkat ja tapahtumaliput)

 

Jesi Blomgren, Heli Hartikainen, Marjut Hernesniemi, Anne-Maarit Kinnunen, Laura Lehtinen, Lotta Rautakorpi, Netta Reunanen, Myrsky Rönkä, Harri Varpanen

Päijänne-kvartetti: Aatami Mykkänen, Eeli Mykkänen, Joonas Mykkänen ja Viivi Leskelä.

 

Taidekollektiivi Haukanmaan kesäteatteri järjestää yhteistyössä Päijänne-Risteilyt Hilden Oy:n kanssa elämyksellisen taidetapahtumapäivän Päijänteellä ja Mämminiemen retkeilyalueella. Koko päivän kestävä Kato tarkemmin -tapahtuma pitää sisällään laivamatkan, luontoretken, luonnosta ammentavia esityksiä, konsertin ja ehdotuksen osallistua oman halun mukaan.

Yleisöllä on päivän aikana mahdollisuus musisoida, tanssia, kiivetä tai vain kuunnella ja katsoa (tarkemmin, eri aisteilla). Ota mukaan omat eväät! Kato tarkemmin pohtii ja ehdottaa, miten voisimme taiteen kautta nähdä ja kokea rinnakkaisuutta ja kietoutuneisuutta ympäristömme kanssa. Kokoonnumme siis yhteen juhlistamaan kestävää yhdessäoloa.

Haukanmaan kesäteatteri on vuonna 2021 syntynyt monitaiteinen työryhmä, joka toteuttaa osallistumaan kutsuvia teoksia luonnossa. Työryhmä koostuu sirkuksen, tanssin, musiikin, teatterin, kuvataiteen, performanssin ja parkourin ammattilaisista. Ryhmä on saanut alkunsa siitä ymmärryksestä, että taidekokemuksen ja luontoretken yhdistelmästä syntyy ainutlaatuinen tila, jossa on mahdollisuus kohdata itsensä ja toinen osana luontoa.

Ryhmän työskentelyn keskiössä on avoin ja hyväksyvä ilmapiiri, jakaminen, improvisaatio, vallattomat muotokokeilut, viisas resurssien käyttäminen sekä ekologinen ja sosiaalinen kestävyys. Tarkoituksena on tuoda näkyville taiteen tekemisen prosessi ja esityksen kehkeytyminen sekä häivyttää rajaa ammatikseen taidetta tekevien ja yleisön välillä.

 

Vieraile Haukanmaan kesäteatterin verkkosivuilla klikkaamalla!