ma 11.7. klo 18.00
Kesto 90 min
  • Musiikki
Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasali, Jyväskylä

Saara Aalto

Lipunmyynti päättynyt

Konsertissa on väliaika

Saara Aalto tuo Jyväskylän Kesään päivitetyn version tunnelmallisesta, glamourpitoisesta konsertistaan An Evening with Saara Aalto, jota hän esitti Iso-Britannian konserttikiertueellaan keväällä 2019.

Konsertissa kuullaan uusin, akustisin sovituksin Saaran omia kappaleita sekä hänen lempikappaleitaan X Factorista, musikaaleista ja elokuvista. Pääosassa on Aallon upea lauluääni, jonka avulla hän vie kuuntelijat seikkailulle maailmasta toiseen: ranskan cabaret-tunnelmasta hollywood-glamouriin, ja herkistä balladeista räiskyviin show-numeroihin.

Saara Aalto on suomalainen laulaja-lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi suurelle yleisölle menestyttyään lukuisissa laulukilpailuissa, kuten The Voice of Finland 2012 ja The X Factor UK 2016. Vuonna 2018 hän edusti Suomea Euroviisuissa kappaleellaan Monsters ja vuonna 2019 luisteli menestyksekkäästi kolmanneksi Iso-Britannian isoimmassa TV-viihdeohjelmassa Dancing on Ice. Saara on julkaissut 7 levyä, antanut äänensä Disneyn Frozen-elokuvan Annalle, keikkaillut ympäri maailmaa ja esiintynyt yhdessä mm. Andrea Boccellin, Jose Carrerasin ja Adam Lambertin kanssa.

Liput ovat myynnissä Jyväskylän Kesän lippukaupassa.

 

Semman kahvila Belvedere palvelee Jyväskylän Kesän osallistujia Seminaarinmäellä yliopiston päärakennuksessa osoitteessa Seminaarinkatu 15 siellä järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Tarjolla on monipuolisia kahvilatuotteita sekä anniskelutuotteita. Belvedere avautuu aina tuntia ennen päärakennuksella alkavaa ohjelmaa ja palvelee myös esitysten aikana ja mahdollisilla väliajoilla.