ma 11.7. klo 18.00
Kesto 90 min
  • Musiikki
Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasali, Jyväskylä

Saara Aalto

Konsertissa on väliaika

Saara Aalto tuo Jyväskylän Kesään päivitetyn version tunnelmallisesta, glamourpitoisesta konsertistaan An Evening with Saara Aalto, jota hän esitti Iso-Britannian konserttikiertueellaan keväällä 2019.

Konsertissa kuullaan uusin, akustisin sovituksin Saaran omia kappaleita sekä hänen lempikappaleitaan X Factorista, musikaaleista ja elokuvista. Pääosassa on Aallon upea lauluääni, jonka avulla hän vie kuuntelijat seikkailulle maailmasta toiseen: ranskan cabaret-tunnelmasta hollywood-glamouriin, ja herkistä balladeista räiskyviin show-numeroihin.

Saara Aalto on suomalainen laulaja-lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi suurelle yleisölle menestyttyään lukuisissa laulukilpailuissa, kuten The Voice of Finland 2012 ja The X Factor UK 2016. Vuonna 2018 hän edusti Suomea Euroviisuissa kappaleellaan Monsters ja vuonna 2019 luisteli menestyksekkäästi kolmanneksi Iso-Britannian isoimmassa TV-viihdeohjelmassa Dancing on Ice. Saara on julkaissut 7 levyä, antanut äänensä Disneyn Frozen-elokuvan Annalle, keikkaillut ympäri maailmaa ja esiintynyt yhdessä mm. Andrea Boccellin, Jose Carrerasin ja Adam Lambertin kanssa.

Liput ovat myynnissä Jyväskylän Kesän lippukaupassa.