pe 8.7. klo 14.00
  • Musiikki
  • Vapaa pääsy
Villa Ranan puutarha, Jyväskylä

Puistojuhlien etkot

Vapaa pääsy

Tule virittäytymään festaritunnelmaan Puistojuhlien etkoille, jotka järjestetään Lounaispuiston läheisyydessä molempina festivaalipäivinä 7.–8.7. kello 14–17!

Villa Ranan tunnelmallisessa puutarhassa levymusiikista vastaa Salmelan Muovisorvaamo. Matti Salmela on soittanut levyjä erilaisissa tilaisuuksissa jo vuodesta -96 alkaen. Viime vuodet hän on keskittynyt ainoastaan vinyylilevymuotoisen musiikin soittamiseen Salmelan Muovisorvaamo -otsikon alla. Salmelan tapaa ainostaan sellaisissa yhteyksissä ja sellaisten artistien keikoilta, joista hän itse pitää ja jotka allekirjoittaa. Salmelan omien sanojen mukaan Puistojuhlat esiintyjineen kuuluvat tuohon tarkoin valittujen tapahtumien joukkoon. Se on meille suuri kunnia!

Jyväskylän rullalautailijoiden ja Liike22:n kehittämän OPEN-sarjan toinen osakilpailu FLAT OPEN on osana Puistojuhlien etkoja Jyväskylän yliopiston kirjaston edustalla. Flat open -kisassa rullalautailjat mittelevät 1vs1 S.K.A.T.E. -turnauksessa, kuka osaa monipuolisimmin ”flippi”-temppuja. Jos flippitemput taittuvat, tule osallistumaan tai vain nauttimaan taidokkaasta flättiskeittauksesta ja leppoisasta tunnelmasta!

Ravintola Ylä-Ruthilta löydät etkojen aikaan bingon, jossa palkintona muun muassa lippuja Puistojuhliin.

Puistojuhlille voit virittäytyä myös ravintola Sohwissa kylmien juomien ja Puistojuhlien musiikin siivittämänä.

Puistojuhlien etkojen ohjelma:

Villa Ranan puutarha (Seminaarinkatu 13):
pe 8.7. klo 14–17 DJ Salmelan Muovisorvaamo

Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteen edusta (Seminaarinkatu 15):
pe 8.7. klo 15.30–18 Liike22 x Jyru FLAT OPEN 2022

Ravintola Ylä-Ruth (Seminaarinkatu 19):
pe 8.7. klo 15 Bingo

Ravintola Sohwi (Vaasankatu 21):
pe 8.7. klo 14–17 Virittäytymistä Puistojuhliin