pe 8.7.
  • Musiikki
Lounaispuisto, Jyväskylä

Puistojuhlat 2022

Puistojuhlat on suuri elämys inhimillisessä mittakaavassa. Kaksipäiväisellä festivaalilla nautitaan erinomaisista live-esiintymisistä, monipuolisesta alueohjelmasta ja laadukkaista ravintolapalveluista.

Puistojuhlat järjestetään Jyväskylän Yläkaupungilla sijaitsevassa Lounaispuistossa. Tunnelmallinen ja kulttuurihistoriallisesti arvokas Lounaispuisto on tunnettu juhlapuisto jo 1880-luvulta lähtien. Tervetuloa Lounaispuiston hämärtyvään kesäiltaan!

 

Anu Rossi

AIKATAULU

TORSTAI 7.7.

16.30 PORTIT AUKI
17.30 LYYTI
19.00 ARPPA
20.45 J. KARJALAINEN
23.00 YONA
00.30 VALOMERKKI

Torstaina levyissä DJ SALMELAN MUOVISORVAAMO

PERJANTAI 8.7.

16.00 PORTIT AUKI
16.45 PAMBIKALLIO
18.00 LOUIE BLUE
19.15 JESSE MARKIN
20.45 PARIISIN KEVÄT
22.15 MALLA
23.45 CHISU
01.30 VALOMERKKI

Perjantaina levyissä DJ JESE

OHJELMISTO

Puistojuhlat tuo Lounaispuistoon kahden päivän verran kymmenen kotimaista huippuartistia. Torstain levymusiikista vastaa Salmelan Muovisorvaamo, ja perjantaina Puistojuhlien levyt valikoi DJ Jese. Molempina festivaalipäivinä festivaalin ikärajattoman alueen valtaa alakulttuuritalo Mäkitorppa. Ohjelmassa on mm. valokuvaus- ja käsityöpisteet. Festivaalin pääalueella molempina päivinä osallistaa ja viihdyttää Puhumiskaraoke. Torstain aikana pääalueella on myös Studio Laive pitämässä Puistojoogaa.

Puistojuhlat juontavat katutanssin ja breakdancen kuninkaalliset Sini Tuominen ja Elias ”Elmonaattori” Niskanen

 

Samppa Erkkilä

LIPUT

  • 2 päivää 85 € (peruslippu) / 59 € (eläkeläinen/työtön/opiskelija/siviilipalvelus/varushenkilö/alle 18 v)
  • 1 päivä 46 € (peruslippu) / 32 € (eläkeläinen/työtön/opiskelija/siviilipalvelus/varushenkilö/alle 18 v)

Alle 18-vuotiaiden lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Puistojuhlien ikärajattomalle alueelle, eikä sillä pääse muulle festivaalialueelle. Tapahtuman pääalueen ikäraja on 18 vuotta.

Puistojuhlien lippuja myydään Puistojuhlien verkkosivuilla ja Lippupisteen toimipisteissä sekä R-kioskeissa kautta maan. Puistojuhlien verkkokaupassa maksuvälineenä käyvät yleisimmät Paytrailin maksutavat sekä Smartum Saldo, Epassi ja Eazybreak. Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa. R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla arvoseteleillä: Edenred-kortti, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi.

Festivaaliviikolla lippuja myydään Puistojuhlien lippumyymälässä, jossa festivaalin liput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeella voit liikkua Lounaispuiston festivaalialueella vapaasti ja myös poistua festivaalialueelta niin usein kuin haluat. Puistojuhlien lippumyymälä on avoinna ke 6.7. klo 12–18, to 7.7. klo 12–24 ja pe 8.7. klo 12–01, ja se sijaitsee Jyväskylän yliopiston kirjaston edustalla osoitteessa Seminaarinkatu 15. Puistojuhlien lippumyymälässä maksuvälineenä käyvät korttimaksu sekä SmartumPay, Epassi ja Eazybreak.

Myymme Puistojuhliin lippuja rajatun määrän. Suosittelemme lipun ostamista etukäteen ruuhkien välttämiseksi.

Pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Muutokset ovat mahdollisia. Mikäli festivaali joudutaan perumaan, ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Varaudu todistamaan oikeutesi alennushintaiseen lippuun festivaalin tapahtumaportilla.

Avustaja pääsee veloituksetta Puistojuhliin yhdessä avustettavansa kanssa.

Lue lisää Puistojuhlista osoitteessa
puistojuhlat.fi