ke 5.7. klo 19.00
  • Musiikki
Vanha Pappila, Jyväskylä

Pappilan kesäklubi: Heidi Ilves – brasilialainen ilta

Loppuunmyyty

Jyväskylän Vanha Pappila on saanut uuden elämän tunnelmallisena ravintola- ja tapahtumatilana. Jyväskylän Kesän aikaan Pappilassa nautitaan musiikista kapellimestari Lasse Hirven johdolla yhteensä neljänä iltana. Luvassa on iskelmäklassikoita, jazzia ja brasilialaista musiikkia. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Pappilan kesäklubin tunnelmasta: arvokkaan rakennuksen tunnelmasta, ravintolan valikoimasta sekä tietysti musiikista.

Pappilan kesäklubin ohjelmassa:

Ke 5.7. klo 19 Heidi Ilves (brasilialainen ilta)
Pe 7.7. klo 19 Matti Perälä (Breliä ja iskelmäklassikoita)

Ma 10.7. klo 19 Pertsa Koivula (iskelmäklassikoita)
Ti 11.7. klo 19 Around 4 (jazz-bändi L. Hirvi, Aimo Nuutinen, Touko Ruokolainen & Petri Jaakonaho)

Heidi Ilves

Heidi Ilves ja Pappilan kesäklubin isäntä Lasse Hirvi tarjoilevat mukaansa tempaavia brasilialaisrytmejä!

Monipuolisessa ohjelmistossa kuullaan brasilialaista musiikkia 50-luvulta nykypäivään. Brasilia on yksi maailman rikkaimmista musiikkikulttuureista: samba, jazz, bossa nova, paikalliset musiikkityylit ja populaarimusiikki kukoistavat yhdessä ja erikseen.

Heidi Ilves on sukupolvensa kärkeen kuuluva, eloisa ja taidokkaasti improvisoiva laulaja ja säveltäjä. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Göteborgin yliopistosta ja opiskellut myös Norjassa. Herkkyys, elämänkokemus, rytminen virtuoottisuus ja heittäytymiskyky kuuluu laulajan ilmaisuvoimaisissa tulkinnoissa. Heidiä arvostetaan myös taidostaan kertoa tarinoita, välittää musiikilla tunteita ja jakaa ainutlaatuisen arvokas hetki yleisön ja muusikoiden kanssa.