ti 11.7. klo 19.00
  • Musiikki
Vanha Pappila, Jyväskylä

Pappilan kesäklubi: Around 4

Loppuunmyyty

Jyväskylän Vanha Pappila on saanut uuden elämän tunnelmallisena ravintola- ja tapahtumatilana. Jyväskylän Kesän aikaan Pappilassa nautitaan musiikista kapellimestari Lasse Hirven johdolla yhteensä neljänä iltana. Luvassa on iskelmäklassikoita, jazzia ja brasilialaista musiikkia. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Pappilan kesäklubin tunnelmasta: arvokkaan rakennuksen tunnelmasta, ravintolan valikoimasta sekä tietysti musiikista.

Pappilan kesäklubin ohjelmassa:

Ke 5.7. klo 19 Heidi Ilves (brasilialainen ilta)
Pe 7.7. klo 19 Matti Perälä (Breliä ja iskelmäklassikoita)

Ma 10.7. klo 19 Pertsa Koivula (iskelmäklassikoita)
Ti 11.7. klo 19 Around 4 (jazz-bändi L. Hirvi, Aimo Nuutinen, Touko Ruokolainen & Petri Jaakonaho)

Around 4

Aimo Nuutinen (kitara), Lasse Hirvi (piano), Petri Jaakonaho (basso), Touko Ruokolainen (rummut)

Uusi jyväskyläläinen allstar-jazzyhtye Around 4 syntyi ajassa, jossa kulttuuri- ja musiikkielämä alkoi hiljalleen elpyä kahden vuoden koronasulkujen päättyessä. Aluksi ajatus oli koota samassa kaupungissa asuvia jazzmuusikoita yhteen herkistelemään soittotuntumaa ja musisoimaan yhdessä. Ohjelmistoa valikoitui jokaisen soittajan omasta sävellyskynästä, ja kuin itsestään oli syntynyt uusi, omaehtoista improvisoivaa musiikkia esittävä kvartetti.

Soittajat edustavat laajaa ikäjakaumaa. Yhtyeessä pitkä ammattikokemus ja nuori energia sekoittuvat rohkeaksi, mutta ei liian vakavasti itseään ottavaksi. Kvartetti kokee, että ikäerot unohtuvat kaikille tutun ja tärkeän asian äärellä.