ti 9.7. klo 18.00
Kesto 2 tuntia, väliaika
  • Musiikki
Jyväskylän Paviljonki, Encore-sali

Päätöskonsertti: Hector & His Powerband, NOSTALGIA NYT!

Loppuunmyyty

HUOM! Konsertti-iltana Paviljonginaukiolla on menossa toisen tapahtuman rakentaminen, mikä aiheuttaa poikkeuksia liikennejärjestelyihin:

Rakennustöiden vuoksi suljettuna ovat seuraavat alueet:

  • Satamapuiston viereinen P-alue
  • Fortunakujan P-alue Lutakonaukio ja Lutakonaukion edusta (mukaan lukien Hotellin edustan taksitolppa)
  • Taksit pääsevät kulkemaan Piippukadun puolella normaalisti. P-hallit ja niihin autolla ajaminen tapahtuu normaalisti, MUTTA kannen alla olevan parkkihallin jalankulkuportaikoista on käytössä VAIN A ja F-portaikot, muut johtavat tapahtuma-alueelle. Kulkureitit on merkitty myös paikan päällä.

Tarkempaa tietoa:
https://www.paviljonki.fi/saapuminen-ja-pysakointi/

 

Päätöskonsertissamme 9.7. esiintyy Hector & His Powerband teemalla NOSTALGIA NYT! Konsertissa kuullaan Hectorin musiikkia kuuden vuosikymmenen ajalta, kun taiteilija esiintyy ensimmäistä kertaa Jyväskylän Kesässä ja uudistuneessa Encore-salissa. Tule mukaan nauttimaan nostalgian tuulista ja juhlistamaan 69-vuotiasta Jyväskylän Kesää!

Hectorin musiikkiura sai alkunsa jo teini-ikäisenä vuonna 1966, jolloin julkaistiin debyyttilevy ”Palkkasoturi”, käännösversio folk-laulajatar Buffy Sainte-Marien kansainvälisestä hitistä. Varsinaisen läpimurtonsa Hector teki 1970-luvun alussa ensialbumillaan ”Nostalgia”, jota seurasi vuosikymmeniä kestänyt hittiparaati ja lukuisat kulta- ja platinalevyt, neljä Emma-palkintoa, Juha Vainio- ja Reino Helismaa -palkinnot. Hectorille myönnettiin myös Pro Finlandia -kunniamitali vuonna 2008.

Oman levytuotantonsa ohella Hector on tehnyt lauluja ja sanoituksia monille suomalaisille eturivin artisteille, mm. Maarit, Freeman, Katri Helena, Samuli Edelmann, Kari Tapio, Pave Maijanen, Arja Saijonmaa, Irina Milan, Kirka ja Pepe Willberg. Koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä on riittämiin, jopa niin, että Hectorin konserteissa ohjelmistoa laadittaessa ongelmaksi saattaa muodostua runsaudenpula: ”Mandoliinimies”, ”Nostalgia”, ”Olen hautausmaa”, ”Lumi teki enkelin eteiseen”, ”Herra Mirandos”, ”Asfalttiprinssi”, ”Lapsuuden loppu”, ”Kuinka voit väittää”, ”Hannikaisen baari”, ”Kissojen yö”, ”Jos sä tahdot niin”, ”Juodaan viinaa”, ”Yhtenä iltana”, ”Kuunnellaan vaan taivasta”.

Paviljongin ravintolapalvelut palvelevat tuntia ennen esitystä ja väliajalla. Saavu siis jo ennakkoon nauttimaan ravintolan valikoimasta ja virittäytymään tunnelmaan. Ravintolapalveluiden ennakkotilaukseen pääset Food&Events -sovelluksella tai tilaa tarjoilut tästä.

Yli 20 hengen ryhmien tilaukset joko puhelimitse 020 799 4084 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse myynti.paviljonki@restel.fi

Päätöskonsertti järjestetään Jyväskylän Paviljongin Encore-salissa tiistaina 9.7.2024 kello 18. Liput on loppuunmyyty.