pe 7.7. klo 14.00
Kesto 2 h
 • Puheohjelma
 • Vapaa pääsy
Ruusupuisto, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylä

Muusikot toivon äärellä

Tallenne katsottavissa

Katso tallenne
Muusikot toivon äärellä -keskustelussa muusikot Ringa Manner ja Ossi Valpio pohtivat taiteen ja musiikin roolia eko- ja ilmastokriisin keskellä.

Ringa Manner on 17-vuotisen uransa aikana vaikuttanut mm. Ruusut- ja Pintandwefall-yhtyeissä. Ossi Valpio ottaa musiikissaan kantaa luonnon ja tasa-arvon puolesta ja puhuu niiden puolesta, joiden ääni ei muuten kuulu. Keskustelua isännöivä Panu Halme on luonnonsuojelubiologian yliopistonlehtori. Hän etsii työssään ratkaisuja ekokriisiin ja tasapainoilee samalla aiheen nostattaman tunnemyrskyn keskellä.

 • Ringa Manner

  Ringa Manner on helsinkiläinen muusikko ja musiikintekijä, joka on 17-vuotisen uransa aikana vaikuttanut mm. sellaisissa yhtyeissä kuin Ruusut ja Pintandwefall. Manner on myös kiertänyt maailmaa sooloaliaksellaan The Hearing sekä esiintynyt Lauri Porran säveltämän Aineen ja ajan messun solistina yhdessä Esko Valtaojan kanssa.

 • Ossi Valpio

  Ossi ”Soul” Valpio on kulttuuriaktiivi, muusikko ja hyvinvointivalmentaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus taide- ja kulttuurialalla toimimisesta muusikkona, DJ:nä ja tuotteliaana yhdistystoimijana esimerkiksi Kulttuuriyhdistys TUFF!:n toiminnanjohtajana.

 • Panu Halme

  Panu Halme on Jyväskylän yliopiston resurssiviisausyhteisö JYU.Wisdomin pääsihteeri ja luonnonsuojelubiologian yliopistonlehtori. Työssään planeetan lääkärinä hän etsii hoitokeinoja koko maailmaa vaivaavaan sairauteen nimeltä luontokato. Hän on etsinyt toivoa sekä vaikuttavan toiminnan keinoja tieteen ja taiteen rajapinnoilta.