su 10.7. klo 20.00
  • Musiikki
Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasali, Jyväskylä

Linda Fredriksson Juniper

Moposta, Ricky-Tick Big Bandista ja Superpositionista tuttu Linda Fredriksson on noussut viime vuosina yhdeksi Suomen valovoimaisimmista saksofonisteista ja jazzmuusikoista.

Fredriksson julkaisi vastikään soolouransa ensimmäisen albumin Juniper, joka on saanut osakseen loistavia arvosteluja sekä suitsutusta. Linda Fredrikssonin musiikissa yhdistyvät vähäeleinen singer-songwriter-estetiikka, jazz ja improvisoitu musiikki.

Jyväskylän Kesässä tästä korkealuokkaisesta jazzista päästään nauttimaan sunnuntaina 10.7. Jyväskylän yliopiston päärakennuksella. Fredrikssonin ohella kokoonpanossa soittavat huippumuusikot Tuomo Prättälä, Mikael Saastamoinen ja Olavi Louhivuori.

 

Myynnissä on myös yhteislippu Linda Fredriksson Juniperin ja Jukka Gustavson & Street Levelin konsertteihin. Jos haluat ostaa pyörätuolipaikallisen yhteislipun konsertteihin, pyydämme sinua teknisistä syistä olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse: liput@jyvaskylankesa.fi.

Huomaathan, että konsertin liput ovat paikkanumeroimattomia!

 

Semman kahvila Belvedere palvelee Jyväskylän Kesän osallistujia Seminaarinmäellä yliopiston päärakennuksessa osoitteessa Seminaarinkatu 15 siellä järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Tarjolla on monipuolisia kahvilatuotteita sekä anniskelutuotteita. Belvedere avautuu aina tuntia ennen päärakennuksella alkavaa ohjelmaa ja palvelee myös esitysten aikana ja mahdollisilla väliajoilla.