ke 6.7. klo 18.00
to 7.7. klo 15.00
pe 8.7. klo 15.00
la 9.7. klo 15.00
su 10.7. klo 15.00
su 10.7. klo 18.00
ti 12.7. klo 18.00
  • Lasten Kesä
Mäki-Matin perhepuisto, Jyväskylä

Lastenteatteri Pikku-Sohvi: PunahilkkaROK

Käsikirjoitus ja ohjaus: Erika Hast

Rooleissa: Satu Nyqvist ja Aapo Salonen

 

Punahilkka on satu pienestä tytöstä ilman ystäviä. Punahilkka asuu kerrostalossa yksinhuoltajaisänsä kanssa, joka tekee kahta työtä ja toimii vanhan höpsähtäneen äitinsä omaishoitajana. Punahilkalla ei ole isoäidin lisäksi muita ystäviä, koska hän ei tunnu saavan todellista yhteyttä oman ikäisiinsä lapsiin.

Punahilkka elää netissä videopelien ja puhelimen maailmassa, missä kaikki on todellisempaa. Netissä kuitenkin väijyy myös metsästäjä, epämääräinen hahmo, jota tulee välttää. Eräänä päivänä isä kompastuu ja murtaa jalkansa. Punahilkka joutuu huolehtimaan isoäidistään, joka kertoo Punahilkalle salaisuuden, he ovat susien sukua.

Sudet ovat laumaeläimiä, joita ei ole tarkoitettu elämään yksin. Isoäiti johdattaa Punahilkan seikkailulle läpi synkän metsän, missä he tapaavat suuren Suden, susista suurimman. Susi ja Punahilkka ystävystyvät ja voittavat pelot yhdessä, he löytävät oman laumansa. Punahilkka on satu, jonka sanoma pelkojen voittamisesta on edelleen ajankohtainen. 2020-luvun nettinatiivi-sukupolvi kohtaa jo taaperoiässä kuitenkin hyvin erilaisia pelkojen kohteita. Informaatiotulvassa piilevät joukkoon kuulumattomuuden tunne, internetin metsästäjät sekä sukupolvia toisistaan erottava älylaiteseinä.

 

Peruslippu: 15 €/hlö
Lastenlippu ja alennuslippu (työtön, opiskelija, eläkeläinen): 13 €/hlö
Perhe (4 hlöä): 50 €

Lippukauppa ja lisätietoja: https://tapahtumakauppa.fi/toitoitoi/