la 9.7. klo 12.00
Kesto 2 h
  • Lasten Kesä
  • Vapaa pääsy
Mäki-Matin perhepuisto, Jyväskylä

Lasten jytä

Vapaa pääsy

”varmaan ne perushöpinät et mikä jytää ja iskelmää on mut nyt lapset joutuvat altistumaan menneiden vuosikymmenten jurnutukselle!”

”huumoria siinä sais varmasti olla, että aivopese lapsesi iskelmällä…no ei ehkä ihan just noilla sanoilla! mut”

”tai sit laittakaa kunnon metateksti siitä mitä vastasin lennosta kun kysyitte miten jytää ja iskelmää -tapahtumaa kuvattaisiin lapsille”

 

Lasten jytä on kulttimainetta nauttivan Jytää ja iskelmää -klubin koko perheen versio, joka koetaan ensimmäistä kertaa ikinä Jyväskylän Kesässä! Tule jytimään menneiden vuosikymmenten kummallisimpien ja riemastuttavimpien helmien tahtiin koko perheen voimin!

Jytää ja iskelmää on Arttu Seppäsen klubikonsepti ja hillitön tanssihulabaloo, jossa vinyyliltä soivat niin suomi-iskelmän erikoiset harvinaisuudet kuin klassikot, 60-luvun jazz-iskelmästä aina 70-luvun jytään ja 80-luvun suomidiskoon. Tunnetilat vaihtuvat epäuskosta euforiaan, kun suomidiskon erikoisimmat levytykset pääsevät valloilleen. Klubi pitää kotipaikkaa syntysijoillaan Jyväskylän Kulttuuriravintola Ylä-Ruthilla, jossa sitä on järjestetty kuukausittain vuodesta 2017 asti.

 

Kuvan taideteos: ”3 nukkuvaa matoa ja muut leikkii hippaa”, Noel 3 v