su 10.7. klo 18.00
Kesto n. 75 min
  • Musiikki
Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasali, Jyväskylä

Jukka Gustavson & Street Level

Vuonna 2017 perustettu Street level on Jukka Gustavsonin uusi yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät progressiivinen rock, fuusiojazz ja funk. Kokoonpanon muodostavat laulaja-kosketinsoittaja Jukka Gustavson, basisti Jan-Olof Strandberg sekä rumpali Thomas Törnroos.

Yhtyeen ensimmäinen levy Natural High julkaistiin vuonna 2021. Enimmäkseen instrumentaalisella levyllä kosketinsoittajalegenda Gustavsonin rikkaat harmoniat pääsevät upeasti oikeuksiinsa. Dynaamisen trion soinnissa kuuluu kaikuja Wigwamista sekä elämän ja kadun äänistä.

Jukka Gustavson tunnetaan erityisesti suomiprogen pioneeriyhtye Wigwamista. Gustavson on sittemmin tehnyt myös monipuolisen soolotuotannon.

Liput ovat myynnissä Jyväskylän Kesän lippukaupassa. Saatavilla on myös yhteislippuja Jukka Gustavson & Street Levelin sekä Linda Fredriksson Juniperin konsertteihin. Jos haluat ostaa pyörätuolipaikallisen yhteislipun konsertteihin, pyydämme sinua teknisistä syistä olemaan ylemaan meihin yhteydessä sähköpostitse: liput@jyvaskylankesa.fi.

Huomaathan, että liput ovat paikkanumeroimattomia!

 

Semman kahvila Belvedere palvelee Jyväskylän Kesän osallistujia Seminaarinmäellä yliopiston päärakennuksessa osoitteessa Seminaarinkatu 15 siellä järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Tarjolla on monipuolisia kahvilatuotteita sekä anniskelutuotteita. Belvedere avautuu aina tuntia ennen päärakennuksella alkavaa ohjelmaa ja palvelee myös esitysten aikana ja mahdollisilla väliajoilla.