ke 6.7. klo 18.00
to 7.7. klo 18.00
pe 8.7. klo 18.00
la 9.7. klo 18.00
ma 11.7. klo 18.00
  • Lasten Kesä
Mäki-Matin perhepuisto, Jyväskylä

AdAstra-teatteri: Herkko ja kadonneen ajan arvoitus

Mäki-Matin perhepuistossa ratkotaan kesällä arvoituksia, kun Herkko kavereineen säntää puistoon etsimään kadonnutta aikaa! Kesän näytelmä Herkko ja kadonneen ajan arvoitus perustuu Joanna Heinosen saman nimiseen esikoiskirjaan (2019). Heinonen myös dramatisoi ja ohjaa näytelmän.

Herkko ja kadonneen ajan arvoitus on lapsille suunnattu salapoliisinäytelmä, joka sijoittuu Hyväskylän kaupunkiin Mutka-Matin kaupunginosaan. Herkko on yksinäinen poika, joka rakastaa salapoliisikertomuksia ja ihailee yli kaiken Hercule Poirot’ta.

Herkon isä seilaa merillä, ja äidillä on kiire; hän on luvannut paistaa leikkikentän myyjäisiin neljäsataa pullaa. Ongelmana on vain aika – mihin ihmeeseen se aina katoaa? Herkko alkaa etsiä kadonnutta aikaa yhdessä henkiin heränneen lakanan sekä naapuriin muuttaneen Martan, eli neiti Marplen, kanssa. Etsiessään vihjeitä aikavarkaasta salapoliisit törmäävät Kekkerikujan erilaisiin asukkaisiin. Kiusaajiltakaan kolmikko ei välty. Niitä löytyy sekä lasten että aikuisten joukosta.

 

Liput:

12 € (normaali)
10 € (työtön, opiskelija, eläkeläinen, varusmies, siviilipalvelusmies)
9 € (ryhmäliput)
8 € (lastenlippu)

Lisätietoja ja lippuvaraukset Adastra-teatterin verkkosivuilta.