ke 5.7.ti 11.7.
  • Näyttelyt
  • Vapaa pääsy
Galleria Becker, Jyväskylä

Galleria Becker

Vapaa pääsy

Avoinna

ti-pe 12-17

la 12–15

su 12–16

Huom. Galleria Becker on suljettu 6.-7.7. näyttelyn vaihtumisen vuoksi. 

Ilmainen sisäänpääsy.

 

Maisa Kiven – Sieluni sivellin

17.6-5.7.

Sieluni sivellin -näyttelyssä on Maisa Kiven teoksia kuudelta vuosikymmeneltä. Viimeisimmät viisi maalausta ovat syntyneet tänä keväänä. Kivi on käyttänyt teoksissaan puupiirros, litografia, akvarelli, öljyväri- ja akryylivärimaalaus sekä guerda seca-savimaalaustekniikkaa.

Kivi on työskennellyt taiteen parissa 1970-luvulta lähtien. Hän on osallistunut muun muassa Keski-Suomen läänin aluenäyttelyihin, Suomen Kuvataidejärjestöjen liiton valtakunnallisiin ja Suomen Akvarelliyhdistyksen kansainvälisiin näyttelyihin. Ensimmäinen yksityisnäyttely Maisa Kivellä oli 1979 Ylivieskassa.

 

Kristine Nordlingin Vaikutelmia -veistosnäyttely

8.7-26.7

Vaikutelmia -veistosnäyttelyssä esillä pronssifiguureja ja ihmishahmoisia kipsiveistoksia. Veistossarjat ovat muuntuvia ja etsivät aina muotoaan ajattelun ja työn inspiroimana. Kristine Nordling saa innoitetta työskentelyynsä tutkimisesta, jossa ihminen on tulkinnan keskiössä.

Nordling on Kuvataiteilija- AMK ja valmistunut Turun piirustuskoulusta -nykyinen Turun
Taideakatemia. Hän on ollut nuori debytantti ja näyttelyn asettaja Wäinö Aaltosen museossa. Taiteen erikoistumisopinnoissaan hän on lähestynyt taidetta taide-estetiikan ja -pedagogian kautta. Kristine Nordlingin töitä on mm. Wäinö Aaltosen taidemuseon kokoelmissa.

 

Jyväskylän Taiteilijaseuran ylläpitämä Galleria Becker sijaitsee vuonna 1903 rakennetussa, viehättävässä puuhuvilassa Jyväskylän yliopiston välittömässä läheisyydessä. Galleriassa järjestetään vuosittain 17 nykytaidenäyttelyä. Näyttelyt vaihtuvat kolmen viikon välein.