to 8.7. klo 10.00
pe 9.7. klo 10.00
  • Musiikki
  • Puheohjelma

Biisiklinikka 

Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa

Kiinnostaako biisien kirjoittaminen? Haluatko ottaa kantaa ympäristökriisiin musiikin avulla? Kaksipäiväisellä biisiklinikalla to 8.7 ja pe 9.7. klo 10-14  kirjoitetaan rajatussa ajassa ympäristöaiheisia biisejä. Apuna biisinteossa ovat Litku Klemetti ja Soul Valpio. Halutessasi voit osallistua työpajassa myös biisikilpailuun ja päästä esittämään uuden kappaleesi Lounaispuiston lavalle lauantaina 10.7.! Leikkimielinen biisiklinikka on tarkoitettu kaikentasoisille lauluntekijöille, ja voit osallistua yksin tai yhdessä.

Klinikalle on rajattu määrä paikkoja. Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa.

  • Litku Klemetti

    Litku Klemetti on kuhmolaislähtöinen ja Keski-Suomeen kotiutunut musiikintekijä. Klemetin musiikki on omaehtoista ja eri vuosikymmenten popista vaikuttunutta. Litku on julkaissut yhtyeineen jo kuusi albumia, joista uusin, Kukkia muovipussissa, ilmestyi 2021 maaliskuussa. Se oli loikka discon ja elektronisen musiikin maailmaan. Tällä hetkellä Litku nojailee pianoon ja viimeistelee seuraavan levyn sävellyksiä.

  • Soul Valpio

    Ossi ”Soul” Valpio on tuttu jo 2000-luvun alusta Urbaanilegendasta sekä viime vuosina mainetta niittäneistä Soul Valpio Bandista ja Toistuvista Yllätyksistä. Valpio on vajaan 20 vuoden uransa aikana tehnyt runsaasti monipuolisia projekteja hiphop-kulttuurin parissa. Kulttuuriyhdistys TUFF!:in toiminnanjohtajana ja DJ:näkin tunnettu artisti opettaa hiphop-kulttuurin arvoja sekä työkaluja lapsille ja nuorille ympäri Suomea. Valpion vahvuutena on saada ihmisistä energiaa, osaamista ja valmiita teoksia ulos.