ke 3.7. klo 18.00
Kesto n. 2 tuntia sis. väliaika
  • Musiikki
Jyväskylän Paviljonki, Encore-sali

Avajaiskonsertti: Yona & Jyväskylä Sinfonia

Jyväskylän Kesä avataan vahvasti jyväskyläläisin voimin, kun Paviljongin uunituoreelle Encore-lavalle nousevat Yona ja Jyväskylä Sinfonia. Ainutlaatuisen konsertin johtaa kapellimestari Taavi Oramo.

Yonan viimeisin albumijulkaisu, Uni johon herään, palkittiin Kriitikoiden valinta -Emmalla ja Teosto-palkinnolla. Albumi oli lisäksi ehdolla arvostetun Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi ja esitettiin kokonaisuudessaan loppuunmyydyissä konserteissa ympäri Suomen. Toissa vuonna Yona ihastutti myös Vain elämää -sarjan tähtenä. Avajaiskonsertissa Yonan ja hänen yhtyeensä vimmaisen ilmaisuvoimainen esiintyminen yhdistyy jyhkeään, kansainvälisen tason sinfoniseen tulkintaan.

Paviljongin ravintolapalvelut palvelevat tuntia ennen esitystä ja väliajalla. Saavu siis jo ennakkoon nauttimaan ravintolan valikoimasta ja virittäytymään tunnelmaan. Ravintolapalveluiden ennakkotilaukseen pääset Food&Events -sovelluksella tai tilaa tarjoilut tästä.

Yli 20 hengen ryhmien tilaukset joko puhelimitse 020 799 4084 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse myynti.paviljonki@restel.fi

Avajaiskonsertti järjestetään Jyväskylän Paviljongin Encore-salissa keskiviikkona 3.7.2024 kello 18. Liput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen kanavissa ja myyntipisteissä.

Lippukauppaan pääset tästä:

https://www.lippu.fi/artist/jyvaeskylae-sinfonia/jyvaeskylaen-kesae-2024-avajaiskonsertti-3597347/