Puistojuhliin etuhinnalla

Kestotilaajan etu


 

 

 

Osta etulippu Jyväskylän Kesän Puistojuhliin:

 

Nappia painamalla lippu siirtyy ostoskoriin. Muistathan käyttää tekstiviestillä saamasi alekoodin aktivoidaksesi alennuksen. Ostorajoitus 2 lippua / festivaalipäivä / tilaaja. Kampanjalippuja on tarjolla rajoitetusti.

 

Jyväskylän Kesän Puistojuhlat 2019

Puistojuhlat ovat alkaneet! Jyväskylän Yläkaupungin sydämessä Lounaispuistossa esiintyy yhdeksän kotimaisen musiikin kärkinimeä. Viime vuodelta tuttuun tapaan menossa on rento kolmipäiväinen festariviikonloppu loistavan musiikin, leppoisan puistotunnelman sekä makuhermoja kutkuttelevan ruoka- ja juomatarjoilun parissa. Puistojuhlien ikäraja on 18v.

Tervetuloa mukaan!

 Valikko: Tutustu esiintyjiinAikataulu | Liput | Kuuntele esiintyjiä | Puiston palvelut ja info 

TORSTAI 4.7.

 

Puistojuhlat käynnistyivät torstaina Vestan ja Pariisin Kevään johdolla. Lounaispuiston täysi katsomo otti ensimmäisen päivän huikeat keikat vastaan auringonpaisteessa, joka taittui Pariisin Kevään useiden encore-esiintymisten myötä punertavaan yönkajoon. Juhlat ovat alkaneet!

PERJANTAI 5.7.

 

Perjantaina esiintyvät Litku Klemetti, Iisa sekä Maija Vilkkumaa. Litku Klemetti on rymistellyt suosioon muun muassa albumeillaan Juna Kainuuseen sekä Taika tapahtuu. Luvassa on spontaania heittäytymistä, unelmointia sekä fiilistä että jotain jännää voi tapahtua vielä 2010-luvulla. Iisa on laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan pysäyttävistä ja hätkähdyttävän herkistä popkappaleistaan. Artistin viimeisimmältä levyltä Päivii, öitä yleisön suosikeiksi ovat kivunneet singlet Kun olit nuori ja Jos se sattuu. Maija Vilkkumaa on yksi Suomen eniten levyjä myyneitä artisteja, joka on vakuuttanut ja vaikuttanut monipuolisella urallaan 1990-luvulta tähän päivään asti. Uusilla singleillään Siks ku mä halusin ja Teini Vilkkumaa palaa juurilleen suomirockin äärelle.

LAUANTAI 6.7.

 

Puistojuhlien päätöspäivänä koetaan neljä huippukeikkaa, kun esiintymään saapuvat Asa & Band, Yona, Laulurastas sekä Pyhimys. Asa on sisäisen rytminsä tahdissa toimiva sanataiteilija. Vastikään julkaistu Uni näkee unta meistä -albumi poukkoilee kansanmusiikista non-musiikkiin ja aikuisräpistä psykedeliaan. Yona on maamme arvostetuimpia artisteja, joka on tunnettu erityisesti laaja-alaisesta taituruudestaan eri musiikkigenrejen välillä. Heittäytymiskykyinen artisti yhdessä taidokkaan ja rohkean yhtyeen kanssa jättää harvan kylmäksi. Laulurastas on 1990-luvun Jyväskylässä perustettu suomalaisen reggae- ja dubmusiikin pioneeri. Suomalaisen reggaen keskushenkilöistä koostuva yhtye nauttii väkevää kulttimainetta ja julkaisi vastikään pitkään ja hartaasti odotetun levyn. Peräti kuusi Emma-pystiä kahminut Pyhimys on pitkän linjan räppäri, joka tunnetaan oivaltavista, moniulotteisista ja ajatuksia herättävistä lyriikoistaan. Tapa poika oli jättimenestys ja vuoden 2018 puhutuimpia albumeja. Nyt tuloillaan on kiehtova yhteisalbumi Saimaa-yhtyeen kanssa.

We Jazz -kollektiivista ja Radio Helsingin suosituista ohjelmistaan tuttu DJ Matti Nives saapuu Jyväskylään mukanaan laukullinen ensiluokkaista vinyyliä. Niveksen tarkoin ja rakkaudella rakennetuissa DJ-seteissä mukana on musiikkia mm. jazzin, soulin, afrikkalaisten musiikkien ja indierockin saralta. Monipuolinen musiikkilinjaus sisältää lukuisia harvoin kuultuja helmiä ja Puistojuhlat-settien pääpaino on viihtymisessä ja hyvän musiikin jakamisessa. Nives on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Jyväskylässä, ja täällä hän myös aloitti DJ-uransa noin 15 vuotta sitten Ilokiven klubi-illoissa ja Popparin Somethin’ Else -klubilla.

 Valikko: Tutustu esiintyjiinAikataulu | Liput | Kuuntele esiintyjiä | Puiston palvelut ja info 

PUISTOJUHLIEN AIKATAULU

TORSTAI 4.7.

KLO 18:00 Portit auki ja lipunmyynti alkaa
KLO 20:00 Vesta
KLO 22:00 Pariisin Kevät
KLO 00:00 Portit kiinni

PERJANTAI 5.7.

KLO 17:00 Portit auki ja lipunmyynti alkaa
KLO 19:00 Iisa
KLO 21:15 Litku Klemetti
KLO 23:30 Maija Vilkkumaa
KLO 01:30 Portit kiinni

LAUANTAI 6.7.

KLO 16:00 Portit auki ja lipunmyynti alkaa
KLO 17:30 Laulurastas
KLO 19:45 Yona
KLO 21:45 Asa & Band
KLO 00:00 Pyhimys
KLO 02:00 Portit kiinni


Keikkoja ennen, niiden välissä ja niiden jälkeen levyt soittaa DJ Matti Nives.

LIPPUJEN HINNAT

3 päivän lippu

89/69 €

1 päivän liput

TO 4.7. 34/28 €

PE 5.7. 34/28 €

LA 6.7. 36/30 €

Alennuslippu koskee opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä sekä siviilipalvelus- ja varushenkilöitä. Lippuja myydään näillä sivuilla sekä Lippupisteen toimipisteissä kautta maan.

Etukäteen ostetut liput voi vaihtaa rannekkeisiin Jyväskylän Kesän lippumyymälässä, joka sijaitsee Galleria Hopassa (Kauppakatu 8). Lippumyymälä on auki 3.–9.7. klo 12–19. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeeseen etukäteen.


Festivaalin sisäänkäynti sijaitsee Minna Canthin kadun puolella. Ranneke kädessä voit liikkua alueella vapaasti ja myös poistua niin usein kuin haluat.

KUUNTELE ESIINTYJIÄ

PALVELUT JA OLEELLISTA INFOA

RAVINTOLAPALVELUT

Puistojuhlien herkullisista ravintolapalveluista vastaa Sohwi. Sohwin keittiössä korostetaan käsillä tekemisen arvostusta ja mahdollisimman paljon tehdään itse. Alueen monipuolisissa ruokakojuissa nautiskellaan Street Foodia eli mm. hampurilaisia, hot wingsejä, paistettuja muikkuja ja hot dogeja. Tarjolla on myös vegaaniannoksia.

Makean nälkään on tarjolla mm. lettuja ja mansikoita sekä Art Gelaton jäätelöjä. Jyväskyläläinen Art Gelato on pieni jäätelöyhtiö, joka tekee suussa sulavaa gelato-jäätelöä käsin.

Pienpanimoista Puistojuhlilla ovat mukana jyväskyläläinen Päijänteen rannoilla vuonna 2017 syntynyt Aalto Panimo, tamperelaisen Panimoravintola Plevnan sydämessä sijaitseva Koskipanimo ja pohjalaisen sielunmaiseman synkkyydestä ammentava seinäjokelainen Mallaskosken panimo.

Festivaalialueella on The Helsinki Distilling Companyn gin- ja viinibaari.

IKÄRAJA

Tapahtuma on kokonaisuudessaan kielletty alle 18-vuotiailta. Valmistaudu todistamaan ikäsi tapahtumaporteilla.

LIPUT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Etukäteen ostetut liput voi vaihtaa rannekkeisiin Jyväskylän Kesän lippumyymälässä, joka sijaitsee Galleria Hopassa (Kauppakatu 8). Lippumyymälä on auki 3.–9.7. klo 12–19. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeeseen etukäteen.

SAAPUMINEN

Parkkipaikkoja on alueen läheisyydessä hyvin vähän. Kannattaa saapua paikalle kävellen tai pyörällä. Minna Canthin kadun liikenne on tapahtuman aikana suljettu autoilta. Alueelta voi poistua ja saapua, kun on ranneke kädessä.

ESTEETTÖMYYS

Lounaispuisto sijaitsee mäessä ja siellä on useita tasanteita. Tasanteelta toiselle siirtyminen ei valitettavasti ole esteetöntä.

Mikäli asiakas tarvitsee päivittäisiin toimiinsa avustajaa, pääsee avustaja tapahtumaan samalla lipulla avustettavan kanssa. Apuvälineillä liikkuvien kannattaa ostaa liput ennakkoon ja käyttää Minna Canthin kadulla sijaitsevaa sisäänkäyntiä. Alueella on bajamajoja ja myös esteetön wc. Lounaispuistossa ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa.

TURVALLISUUS

Noudata tapahtumajärjestäjän ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla, katsomossa ja ravintolatelttojen välittömässä läheisyydessä.

TAPAHTUMA-ALUEELLE EI SAA TUODA

– lasipulloja tai tölkkejä
– alkoholijuomia
– sateenvarjoja
– retkituoleja
– lemmikkejä
– mitään aseita tai aseita muistuttavia esineitä, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne.
– videokameraa tai selfiekeppiä
– kuljetus- ja valokuvauskoptereita
– jv-liiviä muistuttavia vaatekappaleita

VALOKUVAUS / VIDEOKUVAUS

Esitysten valokuvaaminen ja järjestelmäkameroiden tuonti alueelle on sallittu.
Esitysten videokuvaaminen on kielletty ilman erillistä lupaa.

EVÄÄT JA JUOMAT

Yhden enintään 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän virvoitusjuoma- tai vesipullon tuonti alueelle on sallittu. Juomapullon tulee olla kirkas ja läpinäkyvä, tyhjät viina/siideri/yms-pullot eivät sovellu juomapulloiksi. Pienten eväiden (leivät, karkit, snacksit, hedelmät yms.) tuonti alueelle on sallittu.

Hauskoja Puistojuhlia!

 Valikko: Tutustu esiintyjiinAikataulu | Liput | Kuuntele esiintyjiä | Puiston palvelut ja info