Familie Flöz (Saksa): Teatro Delusio

36/34/28 €

KE 5.7. klo 19.30.
Jyväskylän kaupunginteatteri (kesto n. 85 min, ei väliaikaa)
> Katso sijainti kartasta

Naamioteattereiden huippuihin lukeutuvan Familie Flözin esitykset ovat puhdasta teatteritaikaa! Yleisön rakastama ryhmä on yksi saksalaisen teatterin tärkeimmistä ja laadukkaimmista vientituotteista. Teatro Delusiossa sukelletaan teatterikulissien salaisuuksiin. Fantastinen esiintyjäryhmä loistaa henkeäsalpaavissa kohtauksissa ja huikeissa juonikäänteissä maailman kuulujen ooppera-aarioiden pakahduttavassa pauhussa. Fyysisen teatterin, sirkuksen, klovnerian ja mimiikan hallinta ovat ryhmän ehdottomia valtteja. Vain kolme näyttelijää ja 29 eri hahmoa – tämä on mahdollista ällistyttävän nopeilla vaihdoilla ja taitavasti toteutetuilla naamioilla.

Familie Flöz on perustettu 1994 Berliinissä. Familie Flözin teokset ovat sanattomia, kehon kielellä esitettyjä ja hurmaavat naamiot ovat sen päähenkilöitä, jotka antavat esitykselle hengen, luonteen ja sisällön. Ryhmän yksi monista vahvuuksista on itse valmistetut naamiot, jotka esityksissä todella kehittyvät eläviksi persooniksi. Keskeistä naamioteatterissa onkin sen luottamus katsojan mielikuvitukseen. Ryhmä on esiintynyt 34:ssä eri maassa.

Tapahtumarikas, hyväntuulinen ja ihastuttavan viihdyttävä Teatro Delusio poimi peräti seitsemän viiden tähden arvostelua Edinburghin Fringe Festivaalissa viime elokuussa yli kolmen viikon esitysperiodissa!

”Mestarillinen ryhmä vailla vertaa.” The Scotsman

”Familie Flöz lumoaa yleisönsä… ja kertoo tarinoita huumorin ja vastustamattoman viehätysvoiman avulla, ja koukuttaa.” Syddeutsche Zeitung

”Yleisö poistuu esityksestä sielu puhdistuneena ja mieli virkistyneenä” Total Theatre

”Naamioteatteri Familie Flöz lumoaa yleisönsä ja loppuunmyy esityksiään ympäri maailmaa.” Die Welt

 

Katso tästä Teatro Delusion uusi traileri!

Familie Flözin kotisivut: http://www.floez.net