Naisen tila -tapahtuma

12/8 €

KE 5.7. klo 18.00.
Huoneteatteri (kesto n. 3 tuntia)
> Katso sijainti kartasta

Tapahtuman aloittaa klo 18 esitys: ELLI – matka minun mieleeni
Ohjaus ja dramaturgia Sauli Yksjärvi

Elli Haverinen, taiteilija ja esityksen päähenkilö, on 25-vuotias Down-nainen, joka on suorittanut valmentavia opintoja Bovalliuksen erityisammattiopistossa ja harrastanut lapsesta saakka musiikkia eri muodoissa. Laulamisen, tanssin, kirjoittamisen ja maalaamisen myötä Ellin unelma on ollut päästä näyttämölle esittämään monipuolisesti omia ajatuksiaan ja taidettaan. Hänen haaveensa on tulla kuulluksi. Elli – matka minun mieleeni -esitys tarjoaa teatteria ja tanssillisia kohtaamisia.

https://www.facebook.com/events/230705430741127/?fref=ts

Klo 18.45-21
Tanssillisia kohtaamisia toteuttaa Teija Häyrynen. Hän kokoaa tanssiksi kevään aikana eri yhteisöissä koetut työpajat. Hän peilaa teemaan: liiketekijät/ tanssin avaimet, joita ovat voima, aika, virtaus ja tila.
Tanssin lomassa Raili Kivelän muokkaama tekstikokonaisuus hänen eri ryhmien naisilta keräämistään kirjoituksista, joissa naiset pohtivat tilaansa ja unelmiaan.

Näitä tekstejä kuullaan laajempana kokonaisuutena ka 15.9. uudessa Naisen tila -illassa

Naisen tila on osa Suomi 100 tapahtumia ja Jyväskylän Kesän Kesäkatu-ohjelmaa.

Ennan illan tapahtumaa pidetään klo 15-17 Teija Häyrysen avoin tanssityöpaja. ” Tanssi oma unelmasi ” – tanssityöpaja niille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan elämäänsä kehotyöskentelyn avulla ja kertomaan siitä tanssien.

Liput 12 e ja 8 e. Varaukset: arja.kautto@gmail.com. Ovelta liput 5.7. klo 15 alkaen. Tanssipajaan vapaa pääsy.