Mikko Kuustonen

36/34/18

TO 6.7. klo 21.30.
Teltta (kesto n. 100min sis. väliajan)
> Katso sijainti kartasta

Osta lippu

Mikko Kuustonen julkaisi keväällä levyn kymmenen vuoden tauon jälkeen. Uudessa tuotannossa kuuluu sekä miehen pitkäaikainen kokemus artistina että into uuden äärellä. Kuustonen on palkittu uran aikana mm. kahdella platinalevyllä ja kuudella kultalevyllä. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat klassikot “Jerusalemiin”, ”Aurora”, ”Taivas varjele”, ”Kaktusviinaa” ja ”Enkelit lentää sun uniin”.

Tule kokemaan sekä tuttu että uudistunut Mikko Kuustonen yhdellä kertaa! Oman lisänsä musiikin hehkuun tuo Mikon uusi bändi, joka vie myös varhaisemman tuotannon uusiin sfääreihin: Riku Karvonen (kitara), Pauli Halme (kitara), Juha Kuoppala (koskettimet), Jaakko Kämäräinen (basso), Mikko Kaakkuriniemi (rummut) ja Mirkka Paajanen (taustalaulu ja viulu)

Kuuntele myös tarttuva ”Anna mennä Anna” -singlejulkaisu allaolevalta videolta!


Saletti-lippuja opiskelijoille ja työttömille on myynnissä Teltan tilaisuuksiin 40kpl/tapahtuma. Etu on voimassa 30.6. saakka, jonka jälkeen opiskelijan/työttömän lipunhinta tähän esitykseen on 28 €.

K-Plussa- ja S-etukortti-alennukset ovat voimassa vain ennakkomyynnissä Lippupisteen myyntipisteissä, R-kioskeilla ja Jyväskylän kaupunginteatterilla, eivät verkkokaupassa.