Liput

Liput

Suomen hallitus on linjannut, että yli 500 hengen yleisötapahtumat kielletään heinäkuun loppuun saakka. Rajoitusten vuoksi myös Jyväskylän Kesän ohjelmisto muuttuu. Osa festivaalin isoista yleisötapahtumista siirtyy loppuvuoteen ja ensi Kesään ja osa peruuntuu. Alta löydät listan ohjelmamuutoksista ja toimintaohjeet, mikäli sinulla on lippu siirtyvään tai peruuntuvaan Jyväskylän Kesän tapahtumaan.

Jos sinulla on lippu siirtyvään tapahtumaan, olemassa oleva lippusi käy sisäänpääsynä myös uutena ajankohtana. Palautamme halutessasi rahat ostetuista lipuista (ei sisällä lippukaupan palvelumaksua). Lippupisteen kautta ostetut liput on mahdollista myös vaihtaa lahjakorttiin.

Kaikille konserteille emme valitettavasti löytäneet sopivaa uutta ajankohtaa. Näihin konsertteihin ostetuista lipuista palautamme rahat (ilman lippukaupan palvelumaksua). Voit myös vaihtaa lippusi Lippupisteen lahjakorttiin.

Siirtyvät konsertit

 • Iiro Rantala: My Finnish Calendar: uusi ajankohta 5.7.2020 klo 15:00, Korpilahden kirkko
 • Vuokko Hovatta ja Aulikki Oksanen: Rakkaus, kointähti: uusi ajankohta sunnuntai 29.11.2020 klo 18, yliopiston päärakennuksen juhlasali
 • Avajaiskonsertti / Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Minttu Mustakallio: uusi ajankohta Jyväskylän Kesä 2021, 7.7.2021 klo 18, yliopiston päärakennuksen juhlasali
 • Kaj Chydenius – Ympäristö- ja luontolauluja: uusi ajankohta Jyväskylän Kesä 2021, sunnuntai 11.7.2021 klo 19, yliopiston päärakennuksen juhlasali

Siirtyviin konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisinaan uutena ajankohtana. Jos haluat palauttaa lippusi, toimi alla olevien palautusohjeiden mukaan 30.6.2020 mennessä.

Iiro Rantalan konsertin lippusiirrot uuteen ajankohtaan tulee vahvistaa sähköpostitse 15.6.2020 mennessä. Olemme lähettäneet ohjeen lipun ostaneille. Konsertin yleisökapasiteetti on yksi neljäsosa normaalista turvallisuuden takaamiseksi.

Konsertit, joille etsitään uutta ajankohtaa

 • Helsingin Kamarikuoron Arvo Pärtin Passiolle etsimme uutta ajankohtaa syksyltä ja ilmoitamme konsertin tilanteesta lipun ostaneille kesäkuussa.

Konsertin toteutuessa jo ostetut liput käyvät sisäänpääsyksi sellaisenaan. Voit palauttaa lippusi 30.7.2020 mennessä.

Peruuntuvat konsertit

 • M.A. Nummisen Uusrahvaanomainen Jatsiorkesteri

Puistojuhlat

Puistojuhlat ei toteudu suunnitelmien mukaisesti yleisötapahtumana. Tämän vuoden lippu käy sellaisenaan ensi vuoden Puistojuhliin 8.–10.7.2021. Jos haluat palauttaa lippusi, toimi alla olevien palautusohjeiden mukaan 30.6. mennessä.

Jyväskylän Kesän Festivaalipassi

Tämän vuoden festivaalipassi käy sellaisenaan ensi vuoden festivaaliviikolla 7.–13.7.2021. Jos haluat palauttaa festivaalipassin, toimi alla olevien palautusohjeiden mukaan 30.6. mennessä.

Ohjeet lipun palautukseen

Palautusohjeet Lippupisteen kanavista ostetuille lipuille:

 • Palautus tapahtuu osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/
 • Lippunumeron löydät lipun viivakoodin alta.
 • Voit halutessasi myös vaihtaa lipun Jyväskylän Kesän lippulahjakorttiin. Ohjeet lahjakorttiin vaihtamiseen löytyvät samasta osoitteesta sivun alareunasta.

Palautuspyyntöjä otetaan vastaan 30.6.2020 saakka, joten toimithan ennen sitä. Lippupisteen asiakaspalvelu on ruuhkautunut peruuntuvien tapahtumien suuren määrän vuoksi, ja palautusten käsittelyssä voi olla viivettä.

Palautusohjeet Jyväskylän Kesän verkkokaupasta (palveluntarjoaja Liveto) ostetuille lipuille:

Pyydä palautusta sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@liveto.io ja kerro viestissäsi seuraavat asiat:

 • Mikä tuote on kyseessä (tarkista lipusta)
 • Sähköpostiosoite, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi
 • Tilausnumero, jonka löydät joko sähköpostivahvistuksesta tai itse lipun yläosasta nimellä “Order code”

Liveto palauttaa rahat lipuista toimitusehtojen mukaisesti ilman palvelumaksua Paytrailin kautta. Palautuspyyntöjä otetaan vastaan 30.6. asti, joten toimithan ennen sitä.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa harmia ja vaivaa. Toivomme kuitenkin, että olet mukana juhlimassa uudella tavalla toteutuvaa Jyväskylän Kesää heinäkuussa. Emme malta odottaa, että pääsemme kertomaan lisää festivaaliviikon ohjelmasta!

Tiedustelut:
liput@jyvaskylankesa.fi

 

Verkkokauppa avoinna ympäri vuorokauden.
Lipunmyynnin puhelinpalvelu 0600 900 900 (2 € / min) ma-la klo 9-21 & su klo 10-18.

Liput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen myyntipisteissä
sekä R-kioskeissa kautta maan.

Myyntipisteitä Jyväskylässä:

Prisma Seppälä, Ahjokatu 7. Joka päivä klo 7–23, puh. 010 767 3108
K-Citymarket Keljo, Kylmälahdentie 6. Ma-la klo 8–21, su klo 10–20

R-kioskit, aukioloajat vaihtelevat

Ovilipunmyynti:

Jyväskylän Kesän tapahtumapaikoilla myydään lippuja alkaviin esityksiin tuntia ennen esitysten alkua.

Lippuvaihtoehdot:

peruslippu
eläkeläinen
opiskelija/työtön/siviilipalvelus/varushlö/alle 18-vuotias

Jyväskylän Kesän Lahjakortti on ostettavissa Lippupisteen toimipisteistä. Lahjakortille voi ladata 10-100 euron summan käytettäväksi Jyväskylän Kesän tapahtumiin.

Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Nettisivujen omassa verkkokaupassa seteleistä käyvät Smartum ja EazyBreak. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa.

R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. R-kioskit ottavat maksuvälineenä vastaan seuraavat sähköiset maksuvälineet: Wellness Wallet, Smartum-mobiilimaksu, Ticket Mind&Body, Ticket Duo, Eazybreak ja ePassi.

Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät lipunmyyntikumppaneidemme Lippupiste Oy:n tai Liveto Group Oy:n palvelumaksun (1,50–4,50 € / lippu). Alennuksia ei voi yhdistää. Pääsylippuja ei lunasteta takaisin.

Festivaalipassi:

149 euron hintaisia festivaalipasseja myydään rajattu, 50 kappaleen määrä. Festivaalipassilla pääset kaikkiin Jyväskylän Kesän tapahtumiin, ellei toisin mainita. Festivaalipassin ostajat varaavat paikan näytökseen erillisellä varauslomakkeella.

Lue lisää festivaalipassista täältä.