Liput

Liput

Verkkokauppa on näillä sivuilla avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Löydät sen punaisen Osta lippuja -napin kautta sivun oikeasta reunasta. Katsomopaikallisia lippuja (Kaupunginteatteri, Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasali) myy vain Lippupiste. Linkit Lippupisteen verkkokauppaan löydät ohjelmistosivultamme.

Tiedustelut:
liput@jyvaskylankesa.fi

 

Verkkokauppa avoinna ympäri vuorokauden.
Lipunmyynnin puhelinpalvelu 0600 900 900 (2 € / min) ma-la klo 9-21 & su klo 10-18.

Liput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen myyntipisteissä
sekä R-kioskeissa kautta maan.

Myyntipisteitä Jyväskylässä:

Prisma Seppälä, Ahjokatu 7. Joka päivä klo 7–23, puh. 010 767 3108
K-Citymarket Keljo, Kylmälahdentie 6. Ma-la klo 8–21, su klo 10–20

R-kioskit, aukioloajat vaihtelevat

Ovilipunmyynti:

Jyväskylän Kesän tapahtumapaikoilla myydään lippuja alkaviin esityksiin tuntia ennen esitysten alkua.

Lippuvaihtoehdot:

peruslippu
eläkeläinen
opiskelija/työtön/siviilipalvelus/varushlö/alle 18-vuotias

Etukorttialennukset ja muut erityisalennukset julkaistaan vuoden 2020 alkupuolella.

Jyväskylän Kesän Lahjakortti on ostettavissa Lippupisteen toimipisteistä. Lahjakortille voi ladata 10-100 euron summan käytettäväksi Jyväskylän Kesän tapahtumiin.

Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Nettisivujen omassa verkkokaupassa seteleistä käyvät Smartum ja EazyBreak. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa.

R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. R-kioskit ottavat maksuvälineenä vastaan seuraavat sähköiset maksuvälineet: Wellness Wallet, Smartum-mobiilimaksu, Ticket Mind&Body, Ticket Duo, Eazybreak ja ePassi.

Esitteessä ja verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät lipunmyyntikumppaneidemme Lippupiste Oy:n tai Liveto Group Oy:n palvelumaksun (1,50–4,50 € / lippu). Alennuksia ei voi yhdistää. Pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Muutokset painetun esitteen tietoihin ovat mahdollisia.

 

Festivaalipassi:

149 euron hintaisia festivaalipasseja myydään rajattu, 50 kappaleen määrä. Festivaalipassilla pääset kaikkiin Jyväskylän Kesän tapahtumiin, ellei toisin mainita. Festivaalipassin ostajat varaavat paikan näytökseen erillisellä varauslomakkeella.

Lue lisää festivaalipassista täältä.