Liput

Liput

Verkkokauppa on näillä sivuilla avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Löydät sen keltaisen Osta lippuja -napin kautta sivun oikeasta reunasta. Katsomopaikallisia lippuja (Kaupunginteatteri, Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasali) myy vain Lippupiste. Linkit Lippupisteen verkkokauppaan löydät ohjelmistosivultamme.

Festivaaliaikana 3.-9.7. lippumyymälä palvelee myös osoitteessa Kauppakatu 8 (Galleria Hoppa), Jyväskylä klo 12-19. Sieltä saat kaikkia lippuja.

Tiedustelut:
liput@jyvaskylankesa.fi

 

Verkkokauppa avoinna ympäri vuorokauden.
Lipunmyynnin puhelinpalvelu 0600 900 900 (2 € / min) ma-la klo 9-21 & su klo 10-18.

Liput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen myyntipisteissä
sekä R-kioskeissa kautta maan.

Myyntipisteitä Jyväskylässä:

Prisma Seppälän info, Ahjokatu 7. Joka päivä klo 7–23, puh. 010 767 3108
K-Citymarket Keljon info, Kylmälahdentie 6. Ma-la klo 8–21, su klo 10–20

R-kioskit, aukioloajat vaihtelevat

Ovilipunmyynti:

Jyväskylän Kesän tapahtumapaikoilla myydään lippuja alkaviin esityksiin tuntia ennen esitysten alkua.

Lippuvaihtoehdot:

peruslippu
eläkeläinen
opiskelija/työtön/siviilipalvelus/varushlö/alle 18-vuotias

K-plussa-kortilla kymmenen prosentin alennus merkityistä tapahtumista. Ostoista ei saa Plussa-pisteitä. Vain ennakkomyynnissä. Saatavilla Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

S-etukortilla kahden euron alennus merkityistä tapahtumista. Puistojuhlien 3pv lipusta alennus 5 euroa. Ei bonusta. Vain ennakkomyynnissä. Saatavilla Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille alennuksia merkityistä tapahtumista peruslipun hinnasta. Etuhintaisia lippuja rajoitettu määrä 30.6. saakka. Etukoodi löydettävissä KSOP:n omissa markkinointikanavissa.

Lahjakortti ostettavissa Lippupisteen toimipisteistä. Lahjakortille voi ladata 10-100 euron summan käytettäväksi Jyväskylän Kesän tapahtumiin.

Arvoseteleistä Smartum (seteli, kortti ja mobiili), ePassi ja Eazybreak ovat käytössä festivaalin lippumyymälässä ja ovimyynnissä. Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa eikä R-kioskeissa.

Esitteessä ja verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät lipunmyyntikumppaneidemme Lippupiste Oy:n tai Liveto Group Oy:n palvelumaksun (1,50–4,50 € / lippu). Alennuksia ei voi yhdistää. Pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Muutokset esitteen tietoihin ovat mahdollisia.