Info

Lippuja myyvät

Jyväskylän Kesän lippumyymälä

Tämä sivusto verkossa myy lippuja kaikkiin esityksiin joka päivä, ympäri vuorokauden.

Festivaaliviikon lippumyymälä 7.–13.7. Seminaarinkatu 13 (Kulttuuritalo Villa Rana), Jyväskylä. Joka päivä klo 12–18, puh. 050 464 6025. Lippumyymälässä käy korttimaksu ja kulttuurisetelit (SmartumPay, Eazybreak, e-Passi).

Tiedustelut:
liput@jyvaskylankesa.fi

 

 

Lippupiste myy lippuja osaan Jyväskylän Kesän tapahtumista, erityisesti paikkanumeroituihin katsomoihin (mm. yliopiston päärakennuksen juhlasali). Verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden.

Lipunmyynnin puhelinpalvelu 0600 900 900
(2€/alk.min+mpm/pvm) ma–pe klo 9–17

Liput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen myyntipisteissä sekä R-kioskeissa kautta maan. Alennuskortit käyvät vain täyden palvelun myyntipisteissä.

Lippupisteen myyntipisteitä Jyväskylässä:

• Prisma Seppälän info, Ahjokatu 7. Täyden palvelun myyntipiste.
Joka päivä klo 7–23, puh. 010 767 3100

• K-Citymarket Keljon info, Kylmälahdentie 6. Täyden palvelun myyntipiste.
Ma–la klo 8–21, su klo 10–20, puh. 010 538 3200

• R-kioskit, aukioloajat vaihtelevat

Ovilipunmyynti:

Jyväskylän Kesän tapahtumapaikoilla myydään lippuja alkaviin esityksiin tuntia ennen esitysten alkua. Ovilipunmyynnissä käy vain korttimaksu.

Lippuvaihtoehdot

  • peruslippu
  • eläkeläislippu
  • opiskelija/työtön/siviilipalv.hlö/varushlö/alle 18-vuotias

 

K-Plussa-kortilla kymmenen prosentin alennus merkityistä tapahtumista. Ostoista ei saa Plussa-pisteitä. Vain ennakkomyynnissä. Saatavilla Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille alennuksia merkityistä tapahtumista. Etuhintaisia lippuja rajoitettu määrä 30.6. saakka. Edut löydettävissä KSOP:n omissa markkinointikanavissa.

Jyväskylän Kesän lahjakortti ostettavissa Lippupisteen toimipisteistä. Lahjakortille voi ladata 10–100 euron summan käytettäväksi Jyväskylän Kesän tapahtumiin. R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakorteilla.

SmartumPay, ePassi ja Eazybreak ovat käytössä festivaalin lippumyymälässä ja ovimyynnissä. Jyväskylän Kesän verkkokaupassa maksuvälineenä arvoseteleistä käyvät Smartum ja EazyBreak. Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa. R-kioskit ottavat maksuvälineenä vastaan seuraavat sähköiset maksuvälineet: Smartum Saldo Mobiili, Ticket Mind&Body, Ticket Duo, Edenred, Eazybreak ja ePassi.

Esitteessä ja verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät Lippupiste Oy:n tai Liveto Group Oy:n palvelumaksun (1,50–4,50 € / lippu). Alennuksia ei voi yhdistää. Pääsylippuja ei
lunasteta takaisin. Muutokset esitteen tietoihin ovat mahdollisia. Mikäli tilaisuus joudutaan perumaan, ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Turvallisuus Jyväskylän Kesässä

Jyväskylän Kesän yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on etusijalla. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja varmistamme osaltamme turvallisen osallistumisen festivaalin tapahtumiin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että varaudumme rajoittamaan esitysten kävijämääriä ja varmistamaan turvavälit, siirtämään esityksiä tarvittaessa väljempiin tiloihin tai ulos sekä järjestämään tapahtumia osin tai kokonaan etätoteutuksina.

Löydät ajantasaiset tiedot esityksistä ja turvallisuudesta verkkosivuiltamme.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme festivaaleilla!

Kartta