Info

Jyväskylän Kesä

Jyväskylän Kesä on pohjoismaiden vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty kaupunkifestivaali. Vuonna 1955 keksitty tapahtuma nousi pian perustamisensa jälkeen koko Euroopan merkittävimpien kesätapahtumien joukkoon. Jyväskylässä kävivät maailman johtavat säveltäjät, arkkitehdit, muusikot, elokuvantekijät, filosofit, tutkijat, tanssijat ja teatterintekijät. Festivaalin ydin on ollut perustamisesta saakka korkeatasoisissa taidesisällöissä, uusien teosten ja tekijöiden esiintuomisessa ja yleisöjä osallistavassa järjestämisfilosofiassa.

Vuoden 2022 ohjelmiston julkaisu on alkanut, ja koko ohjelmisto on nähtävillä alkukesään 2022 mennessä.

Lippuja myyvät

Jyväskylän Kesän lippumyymälä

  • Tämä sivusto verkossa myy lippuja kaikkiin esityksiin joka päivä, ympäri vuorokauden. Jyväskylän Kesän verkkokaupassa käyvät yleisimmät Paytrailin maksutavat sekä Smartum Saldo, Epassi ja Eazybreak.
  • Festivaaliviikon lippumyymälä 6.–12.7. Seminaarinkatu 15 (Jyväskylän yliopiston kirjaston edustalla). Joka päivä klo 12–18. Lippumyymälän puhelinpalvelu 050 464 6025. Maksuvälineinä käyvät korttimaksu sekä SmartumPay, Epassi ja Eazybreak.

Tiedustelut:
liput@jyvaskylankesa.fi

Ovilipunmyynti:

Jyväskylän Kesän tapahtumapaikoilla myydään lippuja alkaviin esityksiin tuntia ennen esitysten alkua. Ovilipunmyynnissä käyvät korttimaksu sekä SmartumPay, Epassi ja Eazybreak.

 

 

Jyväskylän Kesän kaupunginteatterin esitykset sekä La Kala -oopperan tuotannot ovat myynnissä Lippupisteen myyntikanavissa ja R-kioskeissa kautta maan. Kaikkien esitysten lipunmyynti toimii myös Jyväskylän Kesän verkkokaupassa.

Lippupisteen lipunmyynnin puhelinpalvelu 0600 900 900
(2€/alk. min+mpm/pvm) ma–la klo 9–21, su klo 10–18

Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa. R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla arvoseteleillä: Edenred-kortti, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi.

Jyväskylän Kesän lahjakortti ostettavissa Lippupisteen toimipisteistä. Lahjakortille voi ladata 10–100 euron summan käytettäväksi Jyväskylän Kesän tapahtumiin. R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakorteilla.

Lippuvaihtoehdot

  • peruslippu
  • eläkeläislippu
  • opiskelija/työtön/siviilipalv.hlö/varushlö/alle 18-vuotias

Avustaja pääsee veloituksetta esityksiin yhdessä avustettavansa kanssa.

 

K-Plussa-kortilla kymmenen prosentin alennus seuraavista tapahtumista. Ostoista ei saa Plussa-pisteitä. Vain ennakkomyynnissä. Saatavilla Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

6.7. Avajaiskonsertti: Iiro Rantala, Minna Pensola, Antti Tikkanen, Jyväskylä Sinfonia
7.7. Georg Malmstén 120 v -konsertti: Arja Koriseva, Aki Hietala ja Loiskis
7.7. Circo Aereo: Hetki, 55 
8.7. Vähin äänin 
9.7. Irti Päästä Mistä
10.7. Fôret

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille tarjotaan alennuksia Puistojuhlien lipuista. Etuhintaisia lippuja on tarjolla rajoitettu määrä 30.6. saakka. Edut löydettävissä KSOP:n markkinointikanavissa.

 

S-etukortilla Keskimaan asiakasomistajille kymmenen prosentin alennus Puistojuhlien lipuista. Vain ennakkomyynnissä. Saatavilla Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät Lippupiste Oy:n tai Liveto Group Oy:n palvelumaksun (1,50–4,50 € / lippu). Alennuksia ei voi yhdistää. Pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Muutokset esitteen tietoihin ovat mahdollisia. Mikäli tilaisuus joudutaan perumaan, ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Turvallisuus Jyväskylän Kesässä

Jyväskylän Kesän yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on etusijalla. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja varmistamme osaltamme turvallisen osallistumisen festivaalin tapahtumiin. Ethän tule tilaisuuksiin sairaana. Festivaalin henkilökunta työskentelee ainoastaan terveenä.

Suosittelemme ostamaan Jyväskylän Kesän tapahtumaliput ennakkoon. Jyväskylän Kesän ovilipunmyynnissä käyvät korttimaksu sekä SmartumPay, Epassi ja Eazybreak.

Jyväskylän Kesä seuraa aktiivisesti koronatilannetta, ja tarvittaessa päivitämme festivaalin koronaturvallisuussuunnitelmaa.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme festivaaleilla!

Kartta