Jyväskylän Kesän Puistojuhlat: Ismo Alanko, Jaakko Eino Kalevi esittää: Töölö Labyrinth, Maria Gasolina, Jukka Nousiainen & Kumpp.

la 7.7. klo 17:00
Lounaispuisto,
Liput 29/23 EUR

Puistojuhlien päätöspäivänä yleisöä hemmotellaan neljällä valloittavalla esityksellä.

Jaakko Eino Kalevi

Illan aloittaa multi-instrumentalisti Jaakko Eino Kalevi, jonka musiikkia on kuvailtu omintakeiseksi elektroksi, jossa yhdistyvät synthpop, folk, funk ja post-punk. Harvinaislaatuisella isolla orkesterilla vahvennetulla keikalla esitetään vuonna 2011 julkaistu Töölö Labyrinth -albumi kokonaisuudessaan.

Maria Gasolina, kuva: Ville Lehvonen

Perinteisesti brasilialaista rytmimusiikkia esittänyt kahdeksanhenkinen yhtye Maria Gasolina harppasi tuoreimmalla levyllään itämaisen popmusiikin syövereihin. Puistojuhlien yleisön ei kannata vastustella yhtyeen kutsua tanssiin.

Ismo Alanko, kuva: Harri Hinkka

Ismo Alanko tekee vain kourallisen keikkoja koko kesän aikana, ja yksi niistä nähdään Jyväskylän Kesässä. Festivaalia ja sen teemaa varten räätälöity esitys sisältää läpileikkauksen tinkimättömän taiteilijan kolmannesvuosisadan kestäneeseen uraan.

Jukka Nousiainen, kuva: Sini Mäenpää

Illan kruunaa kulttisuosion harjalla ratsastava, juuri uuden levyn julkaissut Jukka Nousianen & Kumpp. Nousiainen tunnetaan karismansa lisäksi myös yhtyeistä Räjäyttäjät, Jukka ja Jytämimmit ja Rambling Boys.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

LAUANTAI 7.7. KLO 17-01

17.30 Jaakko Eino Kalevi
19.15 Maria Gasolina
21.30 Ismo Alanko
23.30 Jukka Nousiainen & Kumpp.

Keikkoja ennen, niiden välissä ja niiden jälkeen levyjä soittaa DJ Ionik.

Lipunmyynti Lounaispuiston porteilla aukeaa kello 16. Sitä ennen lipunmyynti ja rannekkeenvaihto Jyväskylän Kesän lippumyymälässä osoitteessa Kauppakatu 8 (Galleria Hoppa).

 

Jyväskylän Kesän Puistojuhlien alueinfo

Tervetuloa Jyväskylän Kesän Puistojuhlille (Lounaispuisto, Jyväskylä) 5.–7.7.! Tässä tärkeimmät tiedot saapumisesta, kulkemisesta, turvallisuudesta, esteettömyydestä, alueen palveluista ym.

IKÄRAJA

Tapahtuma on kokonaisuudessaan kielletty alle 18-vuotiailta. Valmistaudu todistamaan ikäsi tapahtumaporteilla.

LIPUT JA SISÄÄNKÄYNNIT:

Etukäteen ostetut liput voi vaihtaa rannekkeisiin Jyväskylän Kesän lippumyymälässä, joka sijaitsee Galleria Hopassa (Kauppakatu 8). Lippumyymälä on auki 2.–9.7. klo 12–19. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeeseen etukäteen.
Sisäänkäynti rannekkeen vaihtaneille ja lipun etukäteen ostaneille sijaitsee Minna Canthin kadun puolella. Sisäänkäynti muille sijaitsee Seminaarinkadun puolella (Grilli 21:n vieressä).

Lipunmyynti aukeaa Seminaarinkadun sisäänkäynnillä kello 16.

SAAPUMINEN:

Parkkipaikkoja on alueen läheisyydessä melko vähän, mutta yliopiston Seminaarinmäen kaikki parkkipaikat ovat yleisön vapaassa käytössä tapahtumapäivänä. Helpointa on saapua paikalle kävellen tai pyörällä.

Minna Canthin kadun liikenne on tapahtuman aikana suljettu autoilta.

Alueelta voi poistua ja saapua, kun on ranneke kädessä.

RAVINTOLAPALVELUT:

Puistojuhlilla yleisön käytettävissä ovat laadukkaat ja monipuoliset ravintolapalvelut. Ravintola Figarolta saatavilla on sekä kokonainen kesämenu että yksittäisiä annoksia. Figaro pystyttää alueelle myös Winebistron. Ravintola Sohwilta alueella saatavilla on taskuja, tacoja, cocktaileja ja mocktaileja sekä viinejä viinibaarista. Mukana ovat myös Hiisi-panimo sekä Mustan Virran Panimo.

ESTEETTÖMYYS

Lounaispuisto sijaitsee mäessä ja siellä on useita tasanteita. Tasanteelta toiselle siirtyminen ei valitettavasti ole esteetöntä.

Mikäli asiakas tarvitsee päivittäisiin toimiinsa avustajaa, pääsee avustaja tapahtumaan samalla lipulla avustettavan kanssa. Apuvälineillä liikkuvien kannattaa ostaa liput ennakkoon ja käyttää Minna Canthin kadulla sijaitsevaa sisäänkäyntiä. Alueella on bajamajoja ja myös esteetön wc. Lounaispuistossa ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa.

TURVALLISUUS

Noudata tapahtumajärjestäjän ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla, katsomossa ja ravintolatelttojen välittömässä läheisyydessä.

TAPAHTUMA-ALUEELLA EI SAA OLLA

– lasipulloja tai tölkkejä
– alkoholijuomia
– avattuja sateenvarjoja
– retkituoleja
– lemmikkejä
– mitään aseita tai aseita muistuttavia esineitä, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne.
– videokameraa tai selfiekeppiä
– kuljetus- ja valokuvauskoptereita
– jv-liiviä muistuttavia vaatekappaleita

VALOKUVAUS / VIDEOKUVAUS

Esitysten valokuvaaminen ja järjestelmäkameroiden tuonti alueelle on sallittu.
Esitysten videokuvaaminen on kielletty ilman erillistä lupaa.

EVÄÄT JA JUOMAT

Yhden enintään 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän virvoitusjuoma- tai vesipullon tuonti alueelle on sallittu. Juomapullon tulee olla kirkas ja läpinäkyvä, tyhjät viina/siideri/yms-pullot eivät sovellu juomapulloiksi. Pienten eväiden (leivät, karkit, snacksit, hedelmät yms.) tuonti alueelle on sallittu.

Hauskoja Puistojuhlia!