Jyväskylän Kesän Neulefestarit

pe 5.7.
Kesto: torstaista sunnuntaihin
Toivolan Vanha Piha, Cygnaeuksenkatu 2

Vapaa pääsy

To 4.7. – Su 7.7.

Jyväskylän Kesän ja lankakauppa TitiTyyn yhdessä järjestämät Jyväskylän Kesän Neulefestarit pidetään tänä vuonna neljättä kertaa. Kyseessä on nimensä mukaisesti neulomista harrastavien omat festivaalit. Tapahtuman kohokohtana on koko nelipäiväisen festarihulinoinnin kattava kurssitarjonta sekä kaksipäiväiset, kansainväliset markkinat Toivolan Vanhalla Pihalla. Opettajia Jyväskylään tulee tänä vuonna aina Mainesta, USA:sta saakka.

Neulefestareiden markkinat täyttävät Toivolan Vanhan Pihan perjantaina ja lauantaina. Markkinoille saapuu lanka- ja neuletarvikemyyjiä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Tänäkin vuonna mukana on uusia yrityksiä, jotka ovat ensimmäistä kertaa Suomessa myymässä tuotteitaan. Paikalla on suuren maailman lankakauppoja sekä kotimaisia pientiloja, ja kaikkea tältä väliltä!

Neulefestareiden markkinat ovat auki perjantaina 5.7. klo 10-18 sekä lauantaina 6.7. klo 10-17. Markkinoille ja vapaa pääsy. Seuraa festarimenoa somessa tunnisteilla #neulefestarit sekä #jyvaskylaknitfestival

Lisätietoja www.jyvaskylaknitfest.com