Jazzin ja viinin ilta

pe 5.7. klo 18:00
Ravintola Vesilinna, Ihantolantie 5

Kaksi klassikkoa – Jazz ja viini – kohtaavat tunnelmallisena kesäyönä ainutlaatuisessa näköalaravintola Vesilinnassa. Illan aikana kuullaan pieniä paloja jazzin historiasta ja viinien maailmasta sekä nautitaan kolmen ruokalajin illallinen pöytiin tarjoiltuna.

Viihtymisestä vastaavat Eero Vuorinen Trio (Ossi Ahvenainen, Eero Vuorinen, Unto Lappalainen) sekä ravintoloitsija Pirjo Oksanen-Prüm.

Illalliskortit 65 euroa. Illalliskortti sisältää ohjelman ja illallisen ilman viinejä. Paikkoja on rajoitetusti.

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän Ikääntyvien yliopiston kanssa.

Ikäraja 18 vuotta.

Jazz-menu 05.07.2019

 

Pippuroitua lohta, tryffelöityä simpukkavaahtoa

ja tomaattihyytelöä

***

Paistettua kotimaista taimenta, yrttiperunaa ja tillikastiketta

tai

Lakritsilla maustettua lampaankaretta, yrttiperunaa

ja timjamikastiketta

***

Inkivääri-mantelikeksiä, vadelma-valkosuklaa vanukasta ja

sitruunalla ja vaniljalla marinoitua mansikkaa

 

Juomasuositukset

Prüm Blue Riesling Kabinett Trocken 2018, S. A. Prüm 9,00 €/ 16 cl

Langhe Nebbiolo  2014 DOC, Cascina delle Rose 11,70 €/ 16 cl

Moscadello di Montalcino 2005 DOC, Caparzo, Tuscany  11,00 €/8 cl