Eino Grön & Lasse Hirvi Quartet: EverGrön

su 7.7. klo 15:00
Kesto: n. 2h sisältäen väliajan
Juhlatalo Juurikkasaari,

Sunnuntaina 7.7. Juhlatalo Juurikkasaaressa Eino Grön ja Lasse Hirvi Quartet tuovat raikkaan tuulahduksen menneestä maailmasta. 80-vuotisjuhlavuottaan viettävä Grön tulkitsee konsertillisen tunnettuja ja tunnelmallisia amerikkalaisia jazz- ja populaarimusiikin standardeja. EverGrön-konsertti on sananmukaisesti ikivihreä – ohjelmassa kuljetaan Frank Sinatran ja Tony Bennettin kaltaisten unohtumattomien tulkitsijoiden hengessä.

Eino Grön on suomalaisen kevyen musiikin grand old man, jonka karismaattinen esiintyminen ja poikkeuksellinen fraseeraus on lumonnut kuulijoita jo yli 60 vuoden ajan. Hänen läpimurtonsa oli vuonna 1958 levytetty ”Liian paljon rahaa”. Grönin menestyksekäs ura kattaa kymmeniä albumeja ja jatkuu ahkeran konsertoinnin myötä edelleen. Lasse Hirvi Quartetiin kuuluvat pianisti-kapellimestari Hirven lisäksi Pekka Toivanen (saksofoni), Tero Tuovinen (basso) sekä Osmo Blomqvist (rummut).

Lounaspaketit ovat ostettavissa näiden sivujen lippukaupan kautta (Keltainen osta lippuja -nappi sivun oikeassa reunassa).