Kulttuurimyönteisiä kumppaneita

27.6.2016

IMG_3938Verso on kasvitieteessä kasvin toinen pääosa juurten ohella. Se koostuu varresta, lehdistä ja kasvin lisääntymisosista. Verso on tavallisesti kasvin maanpäällinen yläosa, joka kasvaa ylöspäin”.

Siis nimenomaan ylöspäin. Jyväskylän tuoreessa hotelli-Versossa kasvetaan tosin osin myös alaspäin, kuten kuvasta näkyy. Versossa on 128 huonetta. Jyväskylän Kesän aikaan aamiaishuoneen tuoreista leivistä nauttii aika monta Kesän artistia. Figarosta taas tulee mieleen Mozartin Figaron häät. Jyväskylän Kesän kanssa yhteistyötä tekevä Figaro restaurant & winebistro ei kuitenkaan sijaitse 1700-luvulla vaan Jyväskylän Asemakadulla.

Veljekset Laakkosista onkin sitten jo astetta vaikeampi keksiä hassuja mielleyhtymiä. Ellei sitten hassuksi kelpaa se, että Laakkosesta saa anagrammin “Olen ankka”. Tämä ei viittaa mitenkään siihen, että Laakkonen on toimija Kesän autovalintojen takana. Keski-Suomen yrittäjänaiset taas muuntuvat “yritetään jatsi”:ksi, joka sopii hyvin naisten Kesän aikaiseen toimintaympäristöön eli Telttaan. Teltassa tosin tuutataan paljon muutakin kuin jatsia – jatsia itse asiassa tänä vuonna melko niukasti. Yrittäjänaisten käsissä syntyy monenlaista kivaa naposteltavaa Teltta-konsertteihin.

auto

figaro