26.3.2021

Puistojuhliin ikärajaton alue: festareille pääsevät nyt myös alle 18-vuotiaat

Jyväskylän Kesän Puistojuhliin pääsevät ensimmäistä kertaa osallistumaan myös alle 18-vuotiaat. 8.–9.7. järjestettävällä festivaalilla esiintyvät ensi kesänä muiden muassa Gettomasa, Lauri Haav, Ruusut ja 22-Pistepirkko.

– Olemme tosi innoissamme siitä, että pääsemme tarjoamaan Puistojuhlien festivaalielämyksen kaikenikäisille. Ikärajattomalle alueelle on tulossa todella kiinnostavaa ohjelmaa. Alueen ohjelma ja palvelut on suunnattu aivan kaikille festarivieraillemme, iloitsee Jyväskylän Kesän tuottaja Anniina Hartikainen.

Perjantaina puiston täydeltä hiphop-kulttuuria

Perjantai 8.7. on Puistojuhlissa kotimaisen hiphopin juhlapäivä, kun festivaalilla esiintyvät muiden muassa jyväskyläläiset genren huiput Gettomasa ja Lauri Haav. Teema näkyy artistivalintojen lisäksi festivaalialueella: ikärajaton alue muuntautuu kulttuuriyhdistys TUFF!:n Hip Hop Loungeksi. Loungen ohjelmassa on tietysti DJ-musiikkia, ja lisäksi alueella voi kokeilla ohjattua graffitien sketsailua ja katutanssia tai syventyä Hip hop -kirjaston lukunurkkaukseen.

Kulttuuriyhdistys TUFF! on keskisuomalaisen katukulttuurin vaikuttaja, joka tunnetaan Jyväskylän kaupunginkirjastolle perustamastaan Hip hop -kirjastosta sekä työpajoistaan ja tapahtumistaan. Vuosittain Jyväskylän Kesän yhteydessä järjestettävä TUFF!:n Payback Jam -hiphopfestivaali on tunnettu kansainvälisesti.

VIP-lipulla lisämukavuutta puistojuhlintaan

Festarielämykseensä erityistä mukavuutta kaipaaville on Puistojuhliin ensimmäistä kertaa myynnissä VIP-lippu. Lipun hintaan sisältyy laadukas ruokailu ja pääsy VIP-asiakkaille tarkoitettuun loungeen, jonka asiakkaita palvelee oma ravintola. VIP-asiakkaat voivat myös tilata juomia ennakkoon jo ennen festivaalia. Puistojuhlien ravintolatarjonnasta vastaavat jyväskyläläiset Art Catering ja Sohwi.

Alle 18-vuotiaiden liput ovat myynnissä Jyväskylän Kesän verkkokaupassa sekä Lippupisteen kanavissa. VIP-liput ovat myynnissä Jyväskylän Kesän verkkokaupassa. Alle 18-vuotiaiden lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Puistojuhlien ikärajattomalle alueelle, eikä sillä pääse muulle festivaalialueelle. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.