23.2.2021

Jyväskylän Kesä varautuu erityisjärjestelyin

Jyväskylän Kesän suunnittelu etenee hyvää vauhtia. Rakennamme ohjelmistoamme niin, että pystymme toteuttamaan festivaalin turvallisesti. Jyväskylän Kesää vietetään 7.–13.7.2021, ja festivaalin teema on ympäristö.

Pyrimme varmistamaan, että Jyväskylän Kesän tapahtumiin osallistuminen on heinäkuussa turvallista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että varaudumme rajoittamaan esitysten kävijämääriä ja varmistamaan turvavälit, siirtämään esityksiä tarvittaessa väljempiin tiloihin tai ulos sekä järjestämään tapahtumia osin tai kokonaan etätoteutuksena.

Samalla kun valmistaudumme mahdollisiin poikkeusjärjestelyihin, tahtotilamme on toteuttaa festivaalin ohjelmistoa mahdollisimman suurelta osin yleisötapahtumina. Turvajärjestelyjen laajuuteen ja tapahtumien muotoon vaikuttaa heinäkuussa vallitseva koronavirustilanne. Mikäli tapahtumiemme järjestelyihin tulee muutoksia, ilmoitamme niistä verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Toteutustavoista riippumatta Jyväskylän Kesä on tänäkin vuonna monitaiteinen. Festivaalin ohjelmassa on ainakin musiikkia, teatteria, kuvataidetta, kursseja, lastenohjelmaa sekä laaja, ympäristöteemainen puheohjelma. Lisää ohjelmistojulkistuksia on luvassa pian!

Liput seuraaviin Jyväskylän Kesän 2021 tapahtumiin ovat jo myynnissä:
Avajaiskonsertti 7.7.: Timo Lassy, Teppo Mäkynen & Minttu Mustakallio
Puistojuhlat 8.–9.7.: Gettomasa, 22-Pistepirkko, Ruusut, Jesse Markin, Sofa, Stepa & Heimo Ilman Menneisyyttä, Lauri Haav, Muuan Mies, Räjäyttäjät
Kaj Chydenius: Männikkömetsät 11.7.
Vuokko Hovatta & Aulikki Oksanen: Rakkaus, Kointähti 12.7.

Tuoreimmat Jyväskylän Kesän uutiset löydät verkkosivuiltamme sekä Jyväskylän Kesän Facebookista ja Instagramista. Nähdään Kesässä!