Puistojuhlien 2021 ohjelma julki ja liput myynnissä

18.2.2021

Puistojuhlat tuo Jyväskylän Lounaispuistoon kahden päivän verran kotimaisia huippuartisteja. Tänä vuonna Puistojuhlissa nähdään erityisen vahva rap-edustus. Yhden ja kahden päivän liput ovat jo myynnissä.

Jyväskylän Kesän Puistojuhlat 8. ja 9.7.2021 tuo Jyväskylän yläkaupungin sydämeen Lounaispuistoon monipuolisen kattauksen kiinnostavimpia kotimaisia artisteja. Pitkältä tauolta palannut 22-Pistepirkko nauttii vaihtoehtorockin piirissä suurta arvostusta. Kulttiyhtyettä onkin nimitetty Suomen autotallirockin kummisedäksi. Viime keväänä toisen albuminsa julkaissut Ruusut on viime vuosien suurimpia kotimaisia pop-ilmiöitä ja ehdolla peräti neljässä Emma-sarjassa. Puistojuhlien artistien joukossa ovat myös vauhdikas ja vaarallinen jytärock-trio Räjäyttäjät sekä persoonallisella lyriikallaan ja live-energiallaan valloittava Muuan Mies.

Lounaispuistoon saapuu vakuuttava kattaus kotimaisia rap-artisteja. Jyväskylän kasvatti Gettomasa on suomalaisen rapin seuratuimpien nimien joukossa. Genrensä johtohahmoksi kutsuttu artisti tunnetaan monipuolisuudestaan ja suorasanaisuudestaan. Niin ikään Jyväskylästä ponnistava Lauri Haav nousi suosioon viime kevään herkällä esikoislevyllään. Lisäksi Puistojuhlissa nähdään uuden levyn keväällä julkaiseva, kriitikkojen ylistämä Jesse Markin, uuden kotimaisen feministisen rapin rintamassa seisova SOFA sekä Heimo Ilman Menneisyyttä -kokoonpanon kanssa puistoon saapuva pitkän linjan tekijä Stepa.

Upean artistikattauksen lisäksi Puistojuhlissa nautiskellaan tietysti hyvästä ruuasta ja juomasta sekä vehreän puistomiljöön tunnelmasta. Ohjelmisto täydentyy vielä levymusiikilla ja alueohjelmalla. Puistojuhlien yhden ja kahden päivän liput ovat myynnissä Jyväskylän Kesän verkkokaupassa ja Lippupisteen kanavissa. Puistojuhlien ikäraja on 18 vuotta.

Puistojuhlat 8.–9.7.2021:
Torstai 8.7.
22-Pistepirkko, Ruusut, Jesse Markin, Räjäyttäjät

Perjantai 9.7.
Gettomasa, Stepa & Heimo Ilman Menneisyyttä, SOFA, Muuan Mies, Lauri Haav

Lippujen hinnat

2 päivää 64 € / 48 €
1 päivä 36 € / 28 €