Rakkaus, kointähti -konsertti siirtyy

23.9.2020

Koronatilanteen vuoksi Vuokko Hovatan ja Aulikki Oksasen Rakkaus, kointähti -konsertti yliopiston päärakennuksella siirtyy maanantaille 12.7.2021 klo 17. Vuoden 2021 Jyväskylän Kesä -festivaali järjestetään 7.–13.7.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajakohtana. Siirtyvän konsertin liput on mahdollista palauttaa 16.11.2020 asti. Olemme lähettäneet toimintaohjeet sähköpostitse kaikille oston yhteydessä sähköpostinsa jättäneille. Jos sinulla on lippu Jyväskylän Kesän tapahtumiin, löydät toimintaohjeet myös täältä: https://jyvaskylankesa.fi/uutiset/

Siirtyvä konsertti:

Vuokko Hovatta ja Aulikki Oksanen: Rakkaus, kointähti: uusi ajankohta maanantai 12.7.2021 klo 17, yliopiston päärakennuksen juhlasali

Jo ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan. Voit myös palauttaa lippusi 16.11.2020 mennessä tai vaihtaa lippusi Jyväskylän Kesän lippulahjakorttiin.

 

OHJEET LIPUN PALAUTUKSEEN

  • Palautus tapahtuu osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/
  • Lippunumeron löydät viivakoodin alta.
  • Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus Kalevantie 2 (B-talo) 33100 Tampere. Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).
  • Voit myös vaihtaa lipun Jyväskylän Kesän lippulahjakorttiin.

Lahjakortin arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkiota. Jos haluat lahjakortin, lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alk min+pvm). Kirjoita viestiin yhteystietosi, lippujen lippunumerot tai tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero.

Pahoittelemme muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa harmia ja vaivaa. Toivomme kuitenkin, että olet mukana juhlimassa Jyväskylän Kesää heinäkuussa 2021.