Sirkus Aikamoisen teos vaihtuu, Aistin tilalla esitetään Cirkus Xantin (NOR) Pluto Crazy

27.6.2012

Jyväskylän Kesä -kaupunkifestivaaleilla 14. heinäkuuta esiintyvän Sirkus Aikamoisen teos vaihtuu. Alunperin ilmoitetun Aistin sijasta ryhmältä nähdään Jyväskylän Kesässä norjalaisen Cirkus Xantin tuottama Pluto Crazy -niminen teos.

Pluto Crazy on iloista, leikkisää ja elämyksellistä nykysirkusta, joka kaikkine temppuineen, väreineen ja muotoineen muodostaa esteettisen ja tunnelmaltaan lähes maagisen kokonaisuuden. Livemusiikilla höystetyssä esityksessä nähdään muun muassa ilma- ja köysiakrobatiaa, jongleerausta ja Cyr-renkaita.

Jyväskylän Kesässä nähtävä esitys on samalla Pluto Crazy -teoksen kotimainen ensi-ilta ja jäänee teoksen ainoaksi esityskerraksi Suomessa. Pääkaupunkiseudun nuorista aikuisista koostuvasta Sirkus Aikamoisesta lavalla nähdään Oskar Rask, Sade Kamppila, Heikki Tolin, Jouni Ruuth sekä Kaito Takayama. Köysiartistina esiintyy Saara Ahola. Teoksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Sverre Waage.

Lipun Sirkus Aikamoisen Aistiin ostaneet pääsevät samalla lipulla ryhmän Pluto Crazy –esitykseen. Rahat on myös mahdollista saada takaisin teoksen vaihtumisesta johtuen. Yhteydenotot rahojen palauttamiseksi numeroon 010 4394 220.