Lasten Kesäkeidas Kesässä 9.-14.7.

25.4.2013

Kaupunkifestivaalilla on loistava kattaus konsertteja, teatteria, tanssia ja yleisölle ilmaista katuohjelmaa. Lastenohjelma on tärkeä osakokonaisuus Jyväskylän Kesässä.

Mäki-Matin Perhepuisto muuttuu festivaaliviikolla kaikille avoimeksi kesäkeitaaksi 10.-12.7. Siellä koko perhe voi viettää aikaansa yhdessä tehden ja ohjelmaa seuraten. Puistossa on tarjolla kadun maalausta ja maksuttomia “Väkerrä ja Tuunaa” -käsillä tekemisen työpajoa eri-ikäisille.

Perhepuistossa pääsee seuraamaan myös Teatteri Quo Vadiksen esityksiä sekä Lastenteatteri Loiskiksen ja kirjailija Timo Parvelan “Ella ja kaverit” -tarinakonserttia Kampuksen kentän Teltassa esiintyvä Lasten Kesän päävieras on hulvaton brittiryhmä The Chipolatas, joka yhdistelee esityksissään sirkusta, klovneriaa, musiikkia ja tanssia..

Uutuutena on lasten SaNasta työpaja, jossa rivelletään riimejä ja sävelletään lauluja. Tekstien tekemistä ohjaavat Rapinan kouluttajat ja säveltämistä Loiskis-muusikot. Kirjailijatalolla järjestettävä työpaja huipentuu kaikille avoimeen loppukonserttiin Mäki-Matin perhepuistossa 11.7.  Teatteriesityksiin ja SaNasta työpajoihin peritään pieni pääsymaksu.

Jyväskylän Kesän ohjelma täydentyy  vielä “Mitä noi tekee?!” katuohjelmalla 15.6.

 

Lisätietoja antavat:

Tuottaja Mari Lankinen,

mari.lankinen[at]jkl.fi

+358 (0)50 53 6 3231

Tiedottaja Maarit Saarelainen,

maarit.saarelainen[at]jyvaskylankesa.fi

+358 (0)40 356 1991

Kuvat: http://www.jyvaskylankesa.fi/media/valokuvat/artistikuvat-2013/