Jyväskylän Kesän festivaalihuuma alkaa ensi viikolla!

02.7.2012

Jyväskylän Kesä lähestyy kovaa vauhtia, kun heinäkuun 10. – 15. päivä pidettävä kaupunkifestivaali pyörähtää käyntiin jo ensi viikolla. Osta lippusi ennakkoon ja varmista pääsysi elämykselliseen kulttuuritapahtumaan. Tule kuulemaan omaa suosikkiasi, avartamaan mieltäsi uusien tuttavuuksien parissa ja aistimaan kaupungin ainutlaatuisimman festivaalin tunnelmaa!

Lippuja festivaaliesityksiin voi ostaa ennakkoon lippupisteen verkkokaupasta (palv. palkkio 1 e / lippu ja toim. maksu alk. 2,50 e / toim.),  Nikolainkulman lipunmyynnistä ja Sokoksen neuvonnasta (palv. palkkio 2,50 e / lippu), parhaattapahtumat.fi –verkkokaupasta (käsittelymaksu 1 e / lippu) sekä R-kioskeilta kautta maan.

Lasten Kesän ennakkoliput ovat myynnissä parhaattapahtumat.fi –verkkokaupassa sekä Jyväskylän Kesän toimistossa (Asemakatu 6). Lippuja myydään myös festivaalin tapahtumapaikkojen sisäänkäynneillä tuntia ennen esityksen alkua, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Torstain 12.7. Stevie Wonder Night on jo loppuunmyyty.

Lippuvaihtoehtoina on peruslippu, eläkeläinen sekä opiskelija, työtön tai alle 16–vuotias (ei k–18 esityksiin). Merkityistä esityksistä saa alennusta K-Plussa-kortilla tai S-etukortilla.

Katso tarkemmat tiedot festivaalin lipunmyynnistä

Tutustu Jyväskylän Kesän koko ohjelmaan