Puistojuhlat

Puistojuhlat

Puistojuhlat 2020: JESSE MARKIN, RÄJÄYTTÄJÄT, THE HEARING

Tämä vuosi oli hyvin poikkeuksellinen, minkä vuoksi myös Jyväskylän Kesän Puistojuhlat -festari toteutettiin suorana TV-show’na. Lounaispuiston lavalla esiintyivät lauantaina 4.7. Jesse Markin, Räjäyttäjät ja The Hearing. Lähetyksen juonsivat Suomi-indien erikoismiehet Kalevi Suopursu ja Jaakko Laitinen. Dj:nä levyjä pyöritti Arsi Fennica.

Kiitos kaikille Puistojuhlille osallistuneille! Nähdään taas heinäkuussa 2021!

 

Kuvia

FESTIVAALI-INFO

Puistojuhlat toteutuivat tänä vuonna uudella tavalla. Festivaalitunnelman pääsi kokemaan paikan päälle Lounaispuistoon ja suoraa lähetystä pystyi seuraamaan näillä sivuilla. Festivaalistriimi oli katsojille maksuton, mutta toteutusta oli mahdollista tukea lähetyksen lomassa vapaaehtoisilla maksuilla sekä hankkimalla tukituotteita.

Tervetuloa Puistojuhlille jälleen 2021!

RAVINTOLAPALVELUT JA IKÄRAJA

Lounaispuiston tapahtuma-alueella on ravintola, josta voit noutaa virkistäviä virvokkeita ja pientä naposteltavaa. Puistojuhlien ravintolapalveluista vastaa Sohwi. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Valmistaudu todistamaan ikäsi tapahtumaportilla.

LIPUT, SISÄÄNKÄYNNIT JA SAAPUMINEN

Sisäänkäynti Puistojuhlille sijaitsee Minna Canthin kadulla. Parkkipaikkoja on alueen läheisyydessä hyvin vähän. Suosittelemme, että saavut paikalle julkisilla, kävellen tai pyörällä. Saavuthan paikalle ajoissa, jotta sisäänkäynti ei ruuhkaudu. Minna Canthin katu on tapahtuman aikana suljettu liikenteeltä. Jos haluat poistua alueelta tapahtuman aikana, saat sisäänkäynniltä poistuessasi rannekkeen, jolla pääset takaisin sisään Lounaispuistoon.

Turvallisuuden takaamiseksi myymme Puistojuhliin lippuja rajatun määrän. Suosittelemme lipun ostamista etukäteen Jyväskylän Kesän verkkokaupasta. Mikäli lippuja on tapahtumapäivänä jäljellä, myymme niitä Puistojuhlien sisäänkäynnillä. Ovilipunmyynnissä käy maksuvälineenä vain korttimaksu.

ESTEETTÖMYYS

Lounaispuisto sijaitsee mäessä, ja valitettavasti puistossa liikkuminen ei ole esteetöntä.
Jos sinulla on mukanasi avustaja, avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla. Alueella on esteetön wc. Lounaispuistossa ei ole induktiosilmukkaa.

Jos sinulla on kysyttävää Puistojuhlien esteettömyydestä, autamme mielellämme: kesa@jyvaskylankesa.fi.

Tapahtuman aikana kysymyksiin vastaa alueen henkilökuntamme.

TURVALLISUUS

Koronaviruksen vuoksi huolehdimme Puistojuhlien yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta erityisjärjestelyin. Tapahtuman yleisömäärää on rajattu, ja yleisön turvaetäisyyksistä huolehditaan lisäksi katsomon järjestelyillä. Puistojuhlien henkilökunta valvoo turvaetäisyyksien noudattamista.

Lipunmyyntihenkilökunnalla on käytössä suojavisiirit, ja tapahtumapaikkojen opasteet muistuttavat turvaetäisyyksistä. Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä sekä kertakäyttökäsineitä. Ovilipunmyynnissä käy vain korttimaksu.

Ethän tule Puistojuhliin sairaana. Henkilökuntamme työskentelee ainoastaan terveenä. Esiintyjien, henkilökunnan ja yleisön turvallisuus on etusijalla, ja tapahtuma järjestetään, mikäli se on turvallista.

Noudata tapahtumajärjestäjän ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuhenkilö. Ensiapupiste sijaitsee lipunmyynnissä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikalle on ehdottomasti kielletty.

Alueella on erillinen tupakkapaikka. Tupakointi on kielletty lavan edustalla, katsomossa ja tapahtumatelttojen välittömässä läheisyydessä.

TAPAHTUMA-ALUEELLE EI SAA TUODA

  • lasipulloja tai tölkkejä
  • alkoholijuomia
  • avattuja sateenvarjoja
  • retkituoleja
  • lemmikkejä
  • aseita tai aseita muistuttavia esineitä, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne.
  • videokameraa tai selfiekeppiä
  • kuljetus- ja valokuvauskoptereita
  • järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatekappaleita

VALOKUVAUS / VIDEOKUVAUS

Esitysten valokuvaaminen ja järjestelmäkameroiden tuonti alueelle on sallittu. Esitysten videokuvaaminen on kielletty ilman erillistä lupaa.

EVÄÄT JA JUOMAT

Yhden enintään 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän virvoitusjuoma- tai vesipullon tuonti alueelle on sallittu. Juomapullon tulee olla kirkas ja läpinäkyvä. Pienten eväiden tuonti alueelle on sallittu.

Hauskoja Puistojuhlia!