Ritva Oksanen ja Pedro Hietanen: Älä jätä sinua yksin

30/27/27 € 

LA 8.7. klo 18.00.
Teltta (kesto noin 100 min, sis. väliajan, K-18)
> Katso sijainti kartasta

Osta lippu

Ritva Oksanen, laulut ja tekstien tulkinta
Pedro Hietanen, kapellimestari
Tekstit Aino Suhola ja Eva Kleman

Legendaarisen näyttelijä-laulaja Ritva Oksasen konsertin teema on ystävyys, toisen huomioon ottaminen, armo, lämpö ja rakkaus. Konsertti on leikkaus kenen tahansa elämästä. Se on laulu nuoruudesta vanhuuteen. Oksanen kokee olevansa lauluteoksessa ennen kaikkea hyvien tekstien tulkki ja välittäjä, ei roolihenkilö.

Taiteilija kertoo, että yleisö on kiittänyt loppuunmyydyissä esityksissä seisaaltaan ja mukana laulaen. ”En ole kokenut koskaan vastaavanlaisia kiitoksia yli 50 vuotta kestäneen urani aikana.”

Konsertissa kuullaan mm. ”Ystävän laulu”, ”Paratiisi”, ”Kotkan ruusu”, ”Minä olen muistanut” ja ”Minne kukat kadonneet”.

”Parasta on Ritva Oksasen ääni, karisma ja läsnäolo, ohjelman monipuolisuus sekä Pedro Hietasen säestys ja kappaleiden sovitukset.” Kulttuuritähdet.com

 

  Erikoishinta OP-omistajajäsenille

Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälässä 5€ alennus tästä esityksestä. Esitä omistajajäsenen OP-Visa-kortti tai näytä oikeus etuusi Pivo-mobiilisovelluksesta. Etuhintaisia lippuja rajoitetusti!


Saletti-lippuja opiskelijoille ja työttömille on myynnissä Teltan tilaisuuksiin 40kpl/tapahtuma. Etu on voimassa 30.6. saakka, jonka jälkeen opiskelijan/työttömän lipunhinta tähän esitykseen on 27 €.

K-Plussa- ja S-etukortti-alennukset ovat voimassa vain ennakkomyynnissä Lippupisteen myyntipisteissä, R-kioskeilla ja Jyväskylän kaupunginteatterilla, eivät verkkokaupassa.