Ritva Oksanen ja Pedro Hietanen

30/27/18

LA 8.7. klo 18.00.
Teltta (kesto noin 2 tuntia, sis. väliajan)
> Katso sijainti kartasta

Osta lippu

Legendaarisen näyttelijä-laulaja Ritva Oksasen konsertin teema on ystävyys, toisen huomioon ottaminen, armo, lämpö ja rakkaus. Konsertti on leikkaus kenen tahansa elämästä. Se on laulu nuoruudesta vanhuuteen. Oksanen kokee olevansa lauluteoksessa ennen kaikkea hyvien tekstien tulkki ja välittäjä, ei roolihenkilö.

Taiteilija kertoo, että yleisö on kiittänyt loppuunmyydyissä esityksissä seisaaltaan ja mukana laulaen. ”En ole kokenut koskaan vastaavanlaisia kiitoksia yli 50 vuotta kestäneen urani aikana.”

Konsertissa kuullaan mm. ”Ystävän laulu”, ”Paratiisi”, ”Kotkan ruusu”, ”Minä olen muistanut” ja ”Minne kukat kadonneet”.

”Parasta on Ritva Oksasen ääni, karisma ja läsnäolo, ohjelman monipuolisuus sekä Pedro Hietasen säestys ja kappaleiden sovitukset.” Kulttuuritähdet.com


Saletti-lippuja opiskelijoille ja työttömille on myynnissä Teltan tilaisuuksiin 40kpl/tapahtuma. Etu on voimassa 30.6. saakka, jonka jälkeen opiskelijan/työttömän lipunhinta tähän esitykseen on 27 €.

K-Plussa- ja S-etukortti-alennukset ovat voimassa vain ennakkomyynnissä Lippupisteen myyntipisteissä, R-kioskeilla ja Jyväskylän kaupunginteatterilla, eivät verkkokaupassa.